Τον εγκατέλειψε δένοντας τον σε παγκάκι στην περιοχή της Αμφιάλης

Σ’ ένα παγκάκι στην οδό Δαρδανελλίων 35 έξω από το 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Κερατσινίου στην περιοχή της Αμφιάλης κάποιος εγκατέλειψε το βράδυ της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου 2016 το σκύλο του δένοντας τον εκεί με μια κοντή αλυσίδα και αφήνοντας δίπλα του μια σακούλα με ξηρά τροφή κι ένα μπολάκι με νερό. Το τρομοκρατημένο σκυλάκι γάβγιζε συνεχώς και δεν άφηνε κανέναν να το πλησιάσει.

 

 

Μια φιλόζωη κάτοικος της περιοχής παρέμεινε δίπλα του πάνω από δυο ώρες και κατάφερε με υπομονή να κερδίσει την εμπιστοσύνη του μειώνοντας του το στρες. Σύμφωνα με την κα Αλεξάνδρα Ασλανίδη, η οποία έσπευσε κι εκείνη να βοηθήσει τον εγκαταλελειμμένο σκυλάκο, αναφέρει ότι την επόμενη ημέρα ενημερώθηκε ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας και το ζώο μεταφέρθηκε στο Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.) για να ελεγχθεί εάν φέρει μικροτσίπ με καταχωρημένα τα στοιχεία του κηδεμόνα του και να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

 

 

Ο σκυλάκος είναι μεσαίου μεγέθους και μικρός σε ηλικία. Έχει ανάγκη να βρει ένα σπίτι φιλοξενίας ή ακόμα καλύτερα μια παντοτινή οικογένεια για να τον υιοθετήσει δίνοντας του αγάπη και φροντίδα. Όποιος μπορεί και επιθυμεί να ανοίξει το σπίτι του σε αυτό το ξεχωριστό πλάσμα να καλέσει στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6934912040.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου καλεί όποιον ή όποια γνωρίζει ο,τιδήποτε γι’ αυτό το περιστατικό εγκατάλειψης να επικοινωνήσει μαζί του στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6982623181.