Βοηθήστε να βρεθεί ο Σωτηράκης για να γυρίσει στην οικογένεια του

Μια στιγμή ήταν αρκετή για να χαθούν τα ίχνη του Σωτηράκη το πρωί της Παρασκευής 21 Αυγούστου του 2015 όταν ο 13χρονος σκυλάκος βγήκε κρυφά έξω στο δρόμο από την πόρτα της αυλής του σπιτιού του στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής.

Υπάρχει μάρτυρας που αναφέρει ότι δύο ώρες αργότερα εθεάθη σκυλάκι με τα ίδια εξωτερικά χαρακτηριστικά του Σωτηράκη απέναντι από το σπίτι της κηδεμόνας του, το οποίο πήρε και έβαλε μέσα στ’ αμάξι του, ανοικτού πράσινου χρώματος και μάρκας Toyota Starlet, ένας άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών.

Από τότε ο Σωτηράκης δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής και η κηδεμόνας του Χρυσάνθη Αντωνιάδη δεν σταμάτησε στιγμή να τον αναζητεί ώστε να γυρίσει κοντά της. Διανύει κάθε μέρα πολλά χιλιόμετρα, μοιράζει αφίσες σε γειτονιές και φιλοζωικά μπαζαάρ, ενώ έφτιαξε ειδική ομάδα αναζήτησης του στο Facebook (ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΤΗΡΑΚΗ) και κοινοποιεί συνεχώς το θέμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παρά την απογοήτευση και τη στεναχώρια της η Χρυσάνθη Αντωνιάδη δεν χάνει την ελπίδα και συνεχίζει απτόητη τον αγώνα της για ν’ αγκαλιάσει ξανά τον Σωτηράκη. Δίπλα της βρίσκονται οι δικοί της άνθρωποι και εκατοντάδες φιλόζωοι που βοηθούν με ποικίλους τρόπους ώστε να βρεθεί ο σκυλάκος για να γυρίσει εκεί που ανήκει. Στο σπίτι του και κοντά στην οικογένειά του που τον λατρεύει και αγωνιά για την τύχη του.

 

 

Η Χρυσάνθη Αντωνιάδη αναφέρει για τον Σωτηράκη της: «Μεγάλωσα με τον Σωτήρη. Είναι κομμάτι μου και η αδυναμία μου. Πλησιάζουν οι γιορτές και η αίσθηση της απουσίας γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Κάθε χρόνο ο Σωτηράκης περίμενε σαν παιδάκι να πάρει το δώρο του από τον Άγιο Βασίλη. Έτρεχε στην συκιά όπου κρεμάμε τα πρωτοχρονιάτικα δώρα μας και χοροπήδαγε για να δει το δικό του. Το έπαιρνε με χαρά και καθότανε κάτω από το τραπεζάκι του και έπαιζε. Ο Σωτήρης, είναι μέλος της οικογένειας μου. Μας λείπει πολύ. Τον περιμένουμε. Κι αν έχουν περάσει 3 μήνες μην τον ξεχνάτε. Ακόμα χρειάζεται τη βοήθεια σας για να γυρίσει στο σπίτι του. Συνεχίστε σας παρακαλώ να κοινοποιείτε το αφισάκι του».

 

 

Ο Σωτηράκης είναι ηλικίας 13 ετών και ζυγίζει περίπου 10 κιλά. Είναι μαύρο Griffon – Canis, στειρωμένος και τσιπαρισμένος. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε την Χρυσάνθη Αντωνιάδη στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6976116873.