Βρέθηκε και νοσηλεύεται σε κτηνιατρείο ο εξαθλιωμένος σκύλος που περιφερόταν στο Μπούρτζι Ευβοίας

Στο κτηνιατρείο του Γιάννη Νικολέντζου και Γιώργου Καπελιέρη στη Δροσιά νοσηλεύεται ο άρρωστος και σκελετωμένος σκύλος που βλέπετε στις φωτογραφίες, ο οποίος περιφερόταν αβοήθητος στο Μπούρτζι Ευβοίας. Μετά την έκκληση για τη σωτηρία του σκυλάκου που απεύθυνε μέσω facebook η Έμιλυ Κούζουκα το ζώο μεταφέρθηκε αρχικά στο κτηνιατρείο της Ειρήνης Ταπούτη στη Χαλκίδα όπου δέχθηκε την πρώτη φαρμακευτική περίθαλψη αλλά δεν υπήρχε χώρος για να νοσηλευτεί.

 

 

Έτσι μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο του Γιάννη Νικολέντζου και Γιώργου Καπελιέρη στη Δροσιά όπου τον περιποιήθηκαν και θα παραμείνει σε νοσηλεία μέχρι την Τετάρτη 20 Ιουλίου. Σύντομα θα βγουν τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων που υποβλήθηκε ώστε να διαπιστωθεί από τι πάσχει ο σκυλάκος ώστε να του δοθεί η κατάλληλη θεραπευτική αγωγή. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο σκύλος φορούσε περιλαίμιο όταν διασώθηκε, γεγονός που ενισχύει τις πιθανότητες ότι κάποτε είχε εγκαταλειφθεί στους δρόμους.

 

 

Η Έμιλυ Κούζουκα ευχαριστεί όσους νοιάστηκαν γι’ αυτό το πλάσμα και ανταποκρίθηκαν στην έκκληση της ώστε ο σκυλάκος να μεταφερθεί σε κτηνιατρείο. Επείγει ωστόσο να βρεθεί ένας χώρος για να φιλοξενηθεί. Όποιος μπορεί να βοηθήσει τον σκυλάκο να αφήσει μήνυμα στην Έμιλυ Κούζουκα στο προσωπικό προφίλ της στο facebook