Βρήκαν κι άλλη σκυλίτσα με κομμένο αυτί στην Καρδιτσομαγούλα Καρδίτσας

Το Σάββατο 4 Ιουνίου η Ερμιόνη Γιαννακού και η Κατερίνα Γκανάτσιου, γνωστές για τη φιλοζωική τους δράση, ενημερώθηκαν για τη σκυλίτσα που βλέπετε στις φωτογραφίες, η οποία στεκόταν τρομαγμένη στην άκρη του κεντρικού δρόμου λίγο έξω από το χωριό Καρδιτσομαγούλα Καρδίτσας αιμορραγώντας από το αριστερό της αυτί που κάποιος σαδιστής της το είχε κόψει πιθανότατα με ψαλίδι.

 

 

«Παλεύουμε παρέα με την απελπισία μας ενάντια σε τι; Σε κάτι ατελείωτο; Ακόμη ένα σκυλάκι με κομμένο αυτί. Με κομμένο εντελώς το ένα αυτί. Ένα πλασματάκι 6 κιλά, κοριτσάκι ενήλικο, έξω από το χωριό Καρδιτσομαγούλα Καρδίτσας. Τρομαγμένο στεκόταν σε μία άκρη. Απόλυτα φιλικό. Για ακόμη μία φορά υποσχεθήκαμε να βοηθήσουμε και φύγαμε αγκαλιά με την απελπισία να μας ακολουθεί στενά» αναφέρει συναισθηματικά φορτισμένη η Ερμιόνη Γιαννακού. Η σκυλίτσα μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο του Αντώνη Λυμπέρη όπου της έγινε καθαρισμός της πληγής και της χορηγήθηκε αντιβίωση. 

 

 

Θυμίζουμε ότι στις 20 Φεβρουαρίου 2016 κάτοικοι του χωριού Καρδιτσομαγούλα Καρδίτσας άκουσαν τις κραυγές ενός κουταβιού κι ενημέρωσαν την Ερμιόνη Γιαννακού, η οποία έσπευσε επί τόπου. Εκεί βρήκε ένα λευκό κουτάβι να σφαδάζει από τους πόνους και να αιμορραγεί αφού κάποιος του είχε κόψει το αριστερό του αυτί πιθανότατα με ψαλίδι. Καμία ωστόσο πληροφορία σχετικά με το δράστη δεν έφθασε ποτέ στην Αστυνομία παρά την έκκληση που απήφθυνε η Ερμιόνη Γιαννακού στους κατοίκους του χωριού Καρδιτσομαγούλα Καρδίτσας να κατονομάσουν όσοι γνωρίζουν τον υπεύθυνο αυτής της αποτρόπαιας πράξης.

 Ακόμα ένα θύμα του μανιακού που ψαλιδίζει τα αυτιά των αδέσποτων σκύλων 

Η Ερμιόνη Γιαννακού απευθύνει ξανά έκκληση εάν κάποιος αναγνωρίζει ή γνωρίζει σε ποιον ανήκει η σκυλίτσα ή ξέρει το δράστη του νέου αυτού περιστατικού ακρωτηριασμού να επικοινωνήσει μαζί της στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6930434093 (what's up). Κάθε βοήθεια για εξετάσεις αίματος, εμβόλια, αποπαρασίτωση και τροφή είναι πολύτιμη.