Βρήκαν σκυλί νεκρό με δεμένα τα πόδια και θηλιά στο λαιμό σε γκρεμό στην περιοχή Άμμες Κεφαλονιάς

Άλλο ένα φρικιαστικό έγκλημα εις βάρος ενός ζώου φέρνει στη δημοσιότητα ο Σύλλογος Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς «Ντορίς».

Σε γκρεμό της θαλάσσιας περιοχής της παραλίας Άμμες στην Κεφαλονιά εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου 2016 ένας σκύλος σε κατάσταση προχωρημένης σήψης με δεμένα τα πόδια του με σχοινί, το οποίο ταυτόχρονα περνούσε και ως θηλιά γύρω από το λαιμό του.

 

 

Η πρόεδρος του συλλόγου Maria Marina Machado μαζί με τον εθελοντή φιλόζωο Peter Lee κατάφεραν να ανασύρουν από το γκρεμό το πτώμα του άτυχου ζώου και στη συνέχεια να το θάψουν.

Όπως αναφέρουν έζησαν φρικιαστικές στιγμές καθώς ήρθαν αντιμέτωποι κατάφατσα με την πιο άγρια αποκάλυψη του χειρότερου ανθρώπινου προσώπου.

 

 

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς «Ντορίς» Maria Marina Machado αναφέρει γι’ αυτό το ειδεχθές έγκλημα: «Διαπιστώνεις τη βαριά αρρώστια που κάποιοι ανώμαλοι κουβαλάνε και δολοφονούν μ' αυτό τον τρόπο ζώα.

Το πνίγουν αργά βασανιστικά και με το ίδιο σχοινί δένουν τα πόδια του για να σιγουρευτούν ότι με κάθε κίνηση του άτυχου σκυλιού αυτό θα πνίγεται όλο και πιο πολύ μέχρι να πεθάνει.

 

 

Και μετά να πετάνε το άψυχο σώμα του στο γκρεμό. Ή μπορεί και να το πέταξες ρε άθλιε και μισοζώντανο για να ευχαριστιέσαι βλέποντας το από ψηλά να πνίγεται αργά, σαδιστικά» καταλήγει η πρόεδρος του Συλλόγου Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς «Ντορίς» Maria Marina Machado.