Βρήκε δύο κουταβάκια πεταμένα σε κάδο σκουπιδιών στις Μαλάδες Ηρακλείου

Μέσα σ’  ένα κάδο σκουπιδιών στην περιοχή των Μαλάδων Ηρακλείου τα δύο κουταβάκια που βλέπετε στις φωτογραφίες εντοπίστηκαν χθες από τον κ. Τσικνάκη, ο οποίος παρά το γεγονός ότι βρισκόταν εν ώρα εργασίας, τα έβγαλε από τα σκουπίδια και τα μετέφερε στο κτηνιατρείο του κ. Γιώργου Πιπεράκη.

Τα δύο κουταβάκια εξετάστηκαν και διαπιστώθηκε ότι είναι υγιέστατα. Ο κ. Τσικνάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κα Καλλιόπη Μαραβελάκη, δικηγόρος και γραμματέας του φιλοζωικού σωματείου Ηρακλείου «Ζωόφιλης Δράσης», η οποία έσπευσε αμέσως και τα παρέλαβε.

 Ο Τότο έκλεψε τις καρδιές των σωτήρων του

Τα πανέμορφα αυτά πλασματάκια φιλοξενούνται προσωρινά και βρίσκονται υπό τη φροντίδα του Σωματείου έως ότου βρουν τις δικές τους οικογένειες για να υιοθετηθούν.

«Μια μέρα δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε από την απανθρωπιά μερικών συμπολιτών μας. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να εκπλήσσομαι από το γεγονός ότι και τα σκυλάκια ράτσας βρίσκονται στα σκουπίδια» αναφέρει η κα Καλλιόπη Μαραβελάκη.

 Ο Ντίλαν περιμένει τη δική του οικογένεια

Ο Τότος και ο Ντίλαν, όπως ονόμασαν τα κουταβάκια, είναι δύο υπέροχα αρσενικά μικρόσωμα Γκριφόν – Κανίς, ηλικίας 3 έως 3,5 μηνών, που θα γίνουν περίπου 5 – 6 κιλά. Βρίσκονται στο Ηράκλειο της Κρήτης, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να μεταφερθούν μέχρι την Αθήνα. Δίνονται για υιοθεσία με νόμιμες διαδικασίες από το φιλοζωικό σωματείο Ηρακλείου «Ζωόφιλη Δράση» και με 6 μήνες δωρεάν τροφής από το  «Πρόγραμμα Υιοθεσίας PEDIGREE».

Όποιος ενδιαφέρεται να ανοίξει το σπίτι και την αγκαλιά του σ’ ένα από αυτά τα πανέμορφα κουταβάκια μπορεί να επικοινωνήσει στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6934090182.