Αφιερωμένο στο «Μάτι της Φωτιάς» το ημερολόγιο 2019 του Φιλοζωικού Συλλόγου Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος»

Στην μνήμη των ανθρώπων και των ζώων που έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 στην Ανατολική Αττική αφιερώνουν το ημερολόγιό τους οι εθελοντές - μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» που από την πρώτη στιγμή  βρέθηκαν στον τόπο της καταστροφής και με μια συγκλονιστική προσπάθεια που την διέκρινε η ψυχραιμία και η οργάνωση βοήθησαν με όλες τους τις δυνάμεις και αντοχές τους σιωπηλούς μάρτυρες αυτής της τραγωδίας, ζώα τραυματισμένα, εγκλωβισμένα και κατατρομαγμένα, με εγκαύματα στο σώμα και τις παρούσες τους και με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.  

Στο σημείωμά τους στο ημερολόγιο του 2019 οι εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» που συνεχίζουν να προσφέρουν την βοήθειά τους στα πυρόπληκτα ζώα, αναφέρουν: «Για όλους εμάς, που συνειδητά επιλέξαμε να βοηθάμε τη ζωή να υπάρξει με όποιο τρόπο μπορούμε, τα ίχνη της τραγωδίας εκείνης της μέρας θα μείνουν για πάντα μέσα μας. Σε όλες αυτές τις ψυχές που έφυγαν, σε όποιο μαξιλάρι και να έγειραν παραδίδοντας το πνεύμα τους, έχουμε αφήσει έναν ψίθυρο: «Αναπαυθείτε ειρηνικά. Δεν ξεχνάμε».

 

 

Το ημερολόγιο του 2019 αφιερωμένο στο "Μάτι της Φωτιάς" της 23ης Ιουλίου του 2018 μπορείτε να το προμηθευτείτε από την κτηνιατρική κλινική «Vets4Life» - Λεωφόρος Μαραθώνος 24, Πικέρμι Αττικής, τα pet shop «Pet Point» - Φλέμινγκ 52, Ραφήνα Αττικής και DOGIT – Βασιλέως Γεωργίου Β 20, Ραφήνα Αττικής και από το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Φιλοζωικού Συλλόγου Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» που θα διαρκέσει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018 στο παλιό βαγόνι στη λεωφόρο Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, απέναντι από το γήπεδο της Ραφήνας. Επίσης μπορείτε να το αποκτήσετε ταχυδρομικώς με αντικαταβολή.

Η τιμή του ημερολογίου είναι 5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων που φροντίζει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος».