Εγκατέλειψαν σκυλίτσα μ’ έναν τεράστιο όγκο στην κοιλιά

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η Προστασία των Ζώων» ενημερώθηκε χθες το πρωί ότι στο Γαλατά Χανίων κυκλοφορούσε μια μικρόσωμη κυνηγοσκυλίτσα με περιλαίμιο και κομμένη αλυσίδα, η οποία περπατούσε με το ζόρι καθώς είχε έναν τεράστιο όγκο.

Εθελοντές του Συλλόγου τη μετέφεραν αμέσως στον κτηνίατρο, ο οποίος αφού εξέτασε τη σκυλίτσα τους ενημέρωσε ότι κινδυνεύει η υγεία της καθώς πρόκειται για κύστη που είναι έτοιμη να σπάσει. Η σκυλίτσα φιλοξενείται σε ασφαλές περιβάλλον από εθελοντή και θα χειρουργηθεί τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χανίων «Η Προστασία των Ζώων» η σκυλίτσα δεν είναι αδέσποτη παρόλο που δεν έφερε ηλεκτρονική ταυτότητα κι αυτό το αποδεικνύουν το περιλαίμιο και η συμπεριφορά της, αλλά και το γεγονός ότι εμφανίστηκε μόλις χθες στην περιοχή. Είναι ηλικίας περίπου 5-6 ετών, πολύ φιλική και ήρεμη.

Ο Σύλλογος κάνει έκκληση για χρηματική βοήθεια ώστε να καλυφθεί το κόστος του χειρουργείου της καθώς την τελευταία εβδομάδα έχει αναλάβει πληθώρα πολυδάπανων περιστατικών.

Όποιος θέλει να βοηθήσει τη μικρή μπορεί να στείλει ή να καταθέσει χρήματα με δύο τρόπους. Μέσω Paypal στο email: [email protected] ή στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου στην Εθνική Τράπεζα: 495/29605328 - IBAN: GR80 0110 4950 0000 4952 9605 328 - ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ-BIC: ETHNGRAA.