Έκκληση βοήθειας για τα 16 αδέσποτα ζώα που φρόντιζε η γυναίκα που δολοφονήθηκε στο Αγναντερό Καρδίτσας

Υπό τη φροντίδα του Πολιτιστικού και Φιλοζωικού Σωματείου Καρδίτσας «Διασώζω» βρίσκονται από χθες τα 16 αδέσποτα ζώα, σκύλοι και γάτες, που φρόντιζε παρά τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε η 51χρονη γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε άγρια δολοφονημένη με τραύματα από μαχαίρι το βράδυ της Κυριακής 27 Ιανουαρίου 2019 στο σπίτι όπου ζούσε ο εν διαστάσει σύζυγός της στο Αγναντερό Καρδίτσας.

Το Πολιτιστικό και Φιλοζωικό Σωματείο Καρδίτσας «Διασώζω» αναφέρει για την απώλεια της φιλόζωης γυναίκας τα εξής: «Δύσκολη μέρα σήμερα. Στυγερό έγκλημα σε χωριό της Καρδίτσας με θύμα την φιλόζωη Λίτσα ( όπως εμείς την γνωρίζαμε) με τη μεγάλη καρδιά.

 

 

Ο πρώην σύζυγός της την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Μια τραγωδία. Μεγάλη η απώλεια για εμάς αλλά και για τα αδέσποτα ζώα που είχε μαζέψει και φρόντιζε παρόλη τη φτώχια της. Συνολικά 16 αδέσποτα ζώα είχε στη φροντίδα της.

Πάντα στεκόμασταν στο πλευρό της Λίτσας. Τώρα ήρθε η ώρα να την βοηθήσουμε για τελευταία φορά. Τα ζώα είναι πολλά και οι συγγενείς δεν μπορούν να τα αναλάβουν. Θα φροντίσουμε να τα πάρουμε από εκεί.

 

 

Όμως 8 από τα σκυλιά χρειάζονται εξετάσεις αίματος.  Ένα έχει λεϊσμανίαση, μία από τις γατούλες έχει πρόβλημα στο μάτι. Πάντα μας έλεγε «τι θα απογίνουν αν πάθω κάτι;».

Ας βοηθήσουμε να αναπαυτεί η ψυχούλα της προσφέροντας τη βοήθεια μας. Χρειαζόμαστε και τη δική σας βοήθεια. Μόνοι μας δεν θα τα καταφέρουμε. 16 ορφανά ζώα μας χρειάζονται!» καταλήγει το Πολιτιστικό και Φιλοζωικό Σωματείο Καρδίτσας «Διασώζω».

 

 

Όποιος μπορεί να στηρίξει οικονομικά το Φιλοζωικό Σωματείο «Διασώζω» για να ανταπεξέλθει στα τεράστια έξοδα φροντίδας και περίθαλψης των 16 αυτών ζώων που έμειναν ορφανά και χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας, να καλέσει  στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6930434093 (what's up) ή να καταθέσει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στην Τράπεζα Πειραιώς (Όνομα δικαιούχου: Διασώζω - Αρ. Λογ.: 6244 1391 89068 - IBAN: GR 11 0171 2440 0062 4413 9189 068  - BIC: PIRBGRAA) ή μέσω Paypal στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]