Έκκληση βοήθειας για τη σκυλίτσα που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή

Η σκυλίτσα που βλέπετε στις φωτογραφίες περιφερόταν στη Νέα Μάκρη Αττικής τελείως αφυδατωμένη και ταλαιπωρημένη. Δεν άντεξε το μαρτύριο που βίωνε καθημερινά στους δρόμους και σωριάστηκε σ’ ένα στενό της Νέας Μάκρης αδυνατώντας να σηκωθεί.

Για καλή της τύχη τη βρήκε τυχαία μια γυναίκα που κινητοποιήθηκε αμέσως ζητώντας τη βοήθεια του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα για τη σωτηρία της σκυλίτσας.

Εθελοντές του σωματείου που έσπευσαν επί τόπου μετέφεραν την ανήμπορη σκυλίτσα στην Κτηνιατρική Κλινική του Αλέξιου Β. Ντιναλέξη  όπου μπήκε σε ορό και δίνει μάχη για τη ζωή της. 

 

 

Η κατάσταση της υγείας της είναι ιδιαίτερα σοβαρή γι' αυτό θα χρειαστεί να νοσηλευτεί για τουλάχιστον 3 εβδομάδες. Το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα ζητά τη βοήθεια σας ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα έξοδα με την ελπίδα ότι η Ζωή, όπως ονόμασαν τη σκυλίτσα, θα τα καταφέρει.

 

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη Ζώη μπορείτε να στείλετε μήνυμα στη σελίδα του σωματείου στο facebook ή στην ηλεκτρονική του διεύθυνση [email protected]