Έκκληση βοήθειας για τον Prince που έσωσαν από το Δημοτικό Κυνοκομείο Βόλου

Ο Prince είναι ένα από τα τέσσερα κουτάβια που έσωσαν από την κόλαση του Δημοτικού Κυνοκομείου Βόλου το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας - Κερατσινίου. Στα μάτια του αποτυπώνεται όλο το μαρτύριο που βίωσε, έγκλειστο στο κυνοκομείο των Γλαφυρών Μαγνησίας, που μόνο ως καταφύγιο δεν λειτουργεί, χωρίς κτηνιατρική περίθαλψη και φροντίδα.

Ο Prince μετά τη διάσωσή του νοσηλεύεται σε κτηνιατρείο καθώς έχει χαμηλά αιμοπετάλια και ίσως τις επόμενες ημέρες να χρειαστεί μετάγγιση αίματος. Η οποιαδήποτε βοήθεια που μπορεί κάποιος να προσφέρει σ’ αυτό το πλάσμα είναι ανεκτίμητη και σημαντική ώστε να μπορέσει από δω και πέρα να ζήσει με αξιοπρέπεια.

 

 

Το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας - Κερατσινίου απευθύνει έκκληση για την κάλυψη των εξόδων των φαρμάκων, της νοσηλείας και των εξετάσεων που χρειάστηκε για να σωθεί ο Prince. Όποιος θα ήθελε να βοηθήσει αυτό το πλάσμα μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε ποσό στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου στην Alpha Bank: Αρ.λογ.-κατ/μα-νομ:49200-200200-2411, IBAN: GR90 0140 4920 4920 0200 2002 411(με την αιτιολογία Prince).