Ενισχύστε τη «Φιλοζωική Μέριμνα Αμοργού» για να διαμορφώσει κατάλληλα το νέο χώρο φιλοξενίας αδέσποτων

Στην περιοχή των Καταπόλων βρίσκεται ο νέος χώρος προσωρινής φιλοξενίας και περίθαλψης των αδέσποτων σκύλων που παραχώρησε πρόσφατα ο Δήμος Αμοργού στο σωματείο «Φιλοζωική Μέριμνα Αμοργού».

Οι εθελοντές του σωματείου με προσωπική τους εργασία καθάρισαν την περιοχή από τα ξερά κλαδιά, τα σκουπίδια και τα παλιά αντικείμενα. Στη συνέχεια επέκτειναν την υπάρχουσα περίφραξη, τοποθέτησαν πόρτες και έριξαν περιμετρικά τσιμέντο.

 Ο χώρος όπως αρχικά παραδόθηκε από το Δήμο Αμοργού 

Για να διαμορφωθεί ο χώρος με τις κατάλληλες δυνατές συνθήκες θα απαιτηθεί η στρώση χαλικιού ώστε να παραμένει καθαρός από λάσπες.  

Στα άμεσα σχέδια των εθελοντών είναι να κατασκευάσουν στέγαστρα για τα σπιτάκια των σκύλων για να προστατεύονται από τις καιρικές συνθήκες.

 

 

Ο Δήμος Αμοργού θα παραχωρήσει μερικά δέντρα και φυτά, τα οποία οι εθελοντές του σωματείου «Φιλοζωική Μέριμνα Αμοργού» θα φυτέψουν περιμετρικά ώστε να ομορφύνει ο χώρος και να έχουν σκιά τα ζώα το καλοκαίρι.

Το συνολικό κόστος που θα απαιτηθεί για την κατάλληλη διαμόρφωση του νέου χώρου φιλοξενίας των αδέσποτων ζώων που φροντίζει το σωματείο ανέρχεται στα 800 ευρώ.

 

 

Το σωματείο «Φιλοζωική Μέριμνα Αμοργού» καλεί όλους εκείνους που μπορούν να συνδράμουν οικονομικά για να γίνει ο στόχος τους πραγματικότητα να καταθέσουν οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό του στην Τράπεζα Πειραιώς με την αιτιολογία «Περίφραξη Για Σκυλιά»: Αριθμός λογαριασμού: 6153 040030 266, ΙΒΑΝ: GR4201 7115 3000 6153 0400 30 266.

Η βοήθεια σας ακόμα και με 1 ευρώ είναι πολύτιμη για τους εθελοντές του σωματείου και τα ζώα που φροντίζουν.