Κουμπαρά για τ’ αδέσποτα ζώα τοποθέτησε το Θέατρο Κάτω Απ’ Τη Γέφυρα

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε το Θέατρο Κάτω Απ’ Τη Γέφυρα καθώς τοποθέτησε στο φουαγέ του ένα διάφανο κουμπαρά της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν για την αγορά τροφών και φαρμάκων για τ' αδέσποτα ζώα που φροντίζει στο καταφύγιο του στο Κορωπί Αττικής.

Επιπλέον το Θέατρο Κάτω Απ’ Τη Γέφυρα κάνει έκπτωση εισιτηρίου για όλες τις παραστάσεις του στα μέλη της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας με επίδειξη στο ταμείο του θεάτρου της κάρτας συνδρομητή.

«Ευχαριστούμε το θέατρο αυτό για τη συμβολή του στο έργο μας καθώς και όσα κάνουν για τ' αδέσποτα ο καθένας ξεχωριστά ή όλοι μαζί στο Θέατρο Κάτω Απ’ Τη Γέφυρα. Εκτός της συγκέντρωσης πόρων από κάθε κουμπαρά, ευαισθητοποιείται η κοινή γνώμη για θέματα ζωοφιλίας και ενημερώνεται για το έργο μας από έντυπα που τον συνοδεύουν. Με αυτό τον τρόπο ένας μεγάλος αριθμός ζώων με ανάγκες καλύπτονται σε φάρμακα, τροφές και κτηνιατρική βοήθεια.. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους φιλοξενούν κουμπαρά της Ε.Φ.Ε.» αναφέρει η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία.