Μ’ ένα σκίτσο του πιστού σας φίλου στηρίζετε τ’ αδέσποτα που φροντίζει ο Σ.Π.Α.Ζ.

«Ένα Σκίτσο Για Ένα Αδέσποτο» είναι η νέα καμπάνια οικονομικής στήριξης του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (Σ.Π.Α.Ζ.) που αποσκοπεί στην κάλυψη μέρος των εξόδων για τη σίτιση, περίθαλψη και νοσηλεία των ζώων που φροντίζουν με πολύ κόπο οι εθελοντές του, αλλά και για την αντιμετώπιση των αυξανόμενων περιστατικών κακοποίησης και εγκατάλειψης.

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να βρείτε την καλύτερη φωτογραφία του αγαπημένου σας ζώου και να την στείλετε μαζί με τη διεύθυνσή σας στη Σελίδα του Σ.Π.Α.Ζ. που διαθέτει στο facebook.  Η ζωγράφος Γιώτα Καλ., της οποίας ανήκει αυτή η πολύ όμορφη  ιδέα,  με πολύ μεράκι και αγάπη θα δημιουργήσει ένα μοναδικό σκίτσο του λατρεμένου σας πιστού φίλου ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας!

 

 

Το σκίτσο, με μολύβι ή κάρβουνο, θα έχει διαστάσεις  Α4 Χαρτιού (21 Χ 29,7 εκ.) και θα το λαμβάνετε με το ταχυδρομείο στην πόρτα σας έναντι της συμβολικής δωρεάς των 20 ευρώ υπέρ του Σ.Π.Α.Ζ.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βοηθήσετε ουσιαστικά το έργο του Σ.Π.Α.Ζ. αποκτώντας παράλληλα ένα μοναδικό σκίτσο, το οποίο θα σχεδιάσει αφιλοκερδώς η Γιώτα Καλ., της οποίας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την υπέροχη αυτή πρωτοβουλία της.