Στηρίξτε τ’ αδέσποτα της χωματερής Σίψα

Στη χωματέρη Σίψα της Δράμας, η οποία έκλεισε στις 26 Αυγούστου 2015, συνεχίζουν να βρίσκονται διακόσιοι περίπου αδέσποτοι σκύλοι, οι οποίοι μέχρι πρότινος σιτίζονταν από τα σκουπίδια που άδειαζαν τα απορριμματοφόρα. Υπάρχει άμεση ανάγκη για τροφές και για το σκοπό αυτό ο φιλοζωικός σύλλογος "Φίλοι των Ζώων Δράμας", πέρα από όλες τις άλλες δράσεις υποστήριξης,  έχει τοποθετήσει και καλάθι στην είσοδο του κεντρικού καταστήματος του super market Γουντζίδη στους Αμπελόκηπους (Αναστασίου Μακρή), όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει τροφές για τ' αδέσποτα της χωματερής.

 

 

Η συμβολή των εθελοντών του συλλόγου «Φίλοι των Ζώων Δράμας» είναι καθοριστική αφού από τα μέσα Ιουλίου και κάθε δεύτερη ημέρα βρίσκονται εκεί στηρίζοντας και φροντίζοντας τα ζώα με νερό και τροφή. Έχουν ήδη ξεκινήσει την φαρμακευτική τους περίθαλψη με χάπια αποπαρασίτωσης και αμπούλες και σταδιακά θα μεταφέρουν τα ζώα στο κτηνιατρείο της περιοχής για να τους παρασχεθεί ιατρική περίθαλψη.

"Γνωρίζουμε την δυσκολία των καιρών για όλους μας. Παραμένουμε όμως άνθρωποι με έλεος και περίσσευμα προσφοράς. Οφείλουμε να κρατήσουμε αυτά τα ζώα στη ζωή. Στηρίξτε την προσπάθεια μας με εθελοντική εργασία, προσφορά τροφής, φάρμακα, αμπούλες και χάπια αποπαρασίτωσης. Ο σύλλογος δεσμεύεται να κρατά ενήμερους μέσω του Facebook όλους εσάς που θα συνδράμετε σε αυτό τον αγώνα σωτηρίας των ζώων» αναφέρει ο φιλοζωικός σύλλογος "Φίλοι των Ζώων Δράμας". 

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν βοήθεια μπορούν να καλούν στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6936946856 ή να στείλουν μήνυμα στο inbox στη Σελίδα του Συλλόγου που διατηρεί στο Facebook.