Βοηθήστε τη Μόλυ να χειρουργηθεί για να περπατήσει ξανά

Έκκληση για να καλυφθούν τα έξοδα του ορθοπεδικού χειρουργείου ύψους 500 ευρώ της σκυλίτσας που βρέθηκε στα Τρίκαλα Ημαθίας με σπασμένη τη δεξιά λεκάνη και με εξάρθρωση του αριστερού ισχίου απευθύνει και μέσω της ιστοσελίδας «Ιστορίες Αδέσποτων» ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ε.Φ.ΑΛ. (Εθελοντές Φιλόζωοι Αλεξάνδρειας).

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ε.Φ.ΑΛ. η σκυλίτσα, ένα πλάσμα ούτε δέκα κιλά, εντοπίστηκε κυριολεκτικά διαλυμένη και πιθανολογείται ότι την χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο.

 

 

Φιλοξενείται προσωρινά από εθελοντή του Συλλόγου, αλλά επείγει να υποβληθεί σε ορθοπεδική χειρουργική επέμβαση για να μην τραυματιστούν οι μύες της από τα σπασμένα οστά και να μην ατροφήσουν.

Το ευτυχές γεγονός είναι ότι υπάρχουν σοβαρές ελπίδες να περπατήσει ξανά αρκεί να χειρουργηθεί. Προς το παρόν μπήκε σε αμαξίδιο για να στηρίζεται η λεκάνη όσο το δυνατόν στο σωστό σημείο για να μην στραβώσει.

 

 

Το κόστος του ορθοπεδικού χειρουργείου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της είναι αρκετά υψηλό ( 500 ευρώ) και ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ε.Φ.ΑΛ. θα χρειαστεί ακόμα μια φορά την απόλυτη στήριξη σας για να καταφέρει η μικρούλα να περπατήσει ξανά.

Αν μπορείτε να βοηθήσετε επικοινωνήστε με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Ε.Φ.ΑΛ. μέσω της σελίδας του στο facebook προκειμένου να σας δοθεί ο αριθμός λογαριασμού του κτηνιατρείου όπου η Μόλυ, όπως την ονόμασαν, θα υποβληθεί στη χειρουργική αυτή επέμβαση.

 

 

Όσοι από εσάς κατοικείτε στην ευρύτερη περιοχή της Βέροιας μπορείτε να συνεισφέρετε και απευθείας στο κτηνιατρείο του κ. Χατζησαλάτα (στο όνομα Μόλυ) που βρίσκεται στην οδό Πιερίων 79.