Βοηθήστε τον σκυλάκο να αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο αναπηρικό αμαξίδιο

Η πρόεδρος του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας Κατερίνα Πεζώνη απευθύνει έκκληση για οικονομική στήριξη προκειμένου ο σκύλος που βλέπετε στη φωτογραφία να αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο αναπηρικό αμαξίδιο, κατασκευασμένο στα μέτρα του, καθώς αυτό που χρησιμοποιεί, έχει σχεδόν σπάσει, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να κινηθεί, να περπατήσει και να τρέξει.

Ο Νίκος, όπως τον έχουν ονομάσει, είναι παράλυτος στα πίσω πόδια, αλλά αυτό ποτέ δεν τον εμπόδισε να έχει όρεξη για ζωή και πολύ παιχνίδι. Είναι ένα αξιαγάπητο πλάσμα που φιλοξενείται στο σπίτι της κας Κατερίνας Πεζώνη μαζί με τα υπόλοιπα  σκυλάκια που φροντίζει ο Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας.

 

 

Μιλώντας στην ιστοσελίδα «Ιστορίες Αδέσποτων» η κα Κατερίνα Πεζώνη ανέφερε: «Ο Νίκος είναι ένας πολύ δραστήριος σκυλάκος και όσα αναπηρικά αμαξίδια έχουμε πάρει από δωρεές, κατάφερε να τα σπάσει. Γι’ αυτό θα επικοινωνήσουμε με τον Βασίλη Τζιγκούρα για να παραγγείλουμε το αναπηρικό αμαξίδιο του Νίκου μας, το οποίο θα κατασκευαστεί στα μέτρα του».

Αν θέλετε να συμβάλετε στην κάλυψη του ποσού για την αγορά του αναπηρικού αμαξιδίου αφήστε μήνυμα είτε στο προσωπικό προφίλ της κας Κατερίνας Πεζώνη στο facebook είτε στη σελίδα του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας.