Βοηθήστε τον Βίβο να χειρουργηθεί άμεσα στη σπονδυλική στήλη για να περπατήσει ξανά

Σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική του στήλη θα πρέπει το γρηγορότερο δυνατό να υποβληθεί ο Βίβο, το αδέσποτο κουταβάκι που βρέθηκε να σέρνεται χτυπημένο στα πίσω πόδια του στα ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης, αφού είχαν παραλύσει τα πίσω του πόδια. 

Ο Βίβο που διασώθηκε από τους εθελοντές του φιλοζωικού σωματείου Ηρακλείου «Ζωόφιλη Δράση», μπορεί να περπατήσει ξανά αρκεί να υποβληθεί ΆΜΕΣΑ σ΄ αυτή τη χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση λειτουργίας της βλάβης που υπάρχει ανάμεσα στον 12ο και 13ο σπόνδυλο καθώς υπάρχει ακόμα νωτιαίος μυελός ανάμεσα στα δύο οστά.

 

 

Το κόστος του δύσκολου αυτού χειρουργείου ανέρχεται στα 1.500 ευρώ. Ο Βίβο χρειάζεται την οικονομική στήριξη σας για να συγκεντρωθεί το ποσό αυτό που θα του επιτρέψει να σταθεί ξανά στα πόδια του. Αν ήμασταν στη θέση του σίγουρα θα θέλαμε κάποιους ανθρώπους να σταθούν δίπλα μας και να μας βοηθήσουν.

Οι εθελοντές του φιλοζωικού σωματείου Ηρακλείου «Ζωόφιλη Δράση» αρνήθηκαν τη λύση της ευθανασίας και με υπεράνθρωπες προσπάθειες κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να βοηθήσουν το μικρούλι δίνοντας του μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

 

 

Μέχρι στιγμής τα χρήματα που μαζεύτηκαν για το Βίβο κάλυψαν το κόστος των αξονικών, μαγνητικών και βιοχημικών εξετάσεων συνολικού ύψους 570 ευρώ, και τα έξοδα θεραπείας του ήπατος και αντιμετώπισης του χαμηλού αιματοκρίτη.

Όποιος επιθυμεί να βοηθήστε να καλέσει το φιλοζωικό σωματείο Ηρακλείου «Ζωόφιλη Δράση» στους αριθμούς κινητών τηλεφώνων 6934090182 ή 6987129394. 

Είναι στο χέρι μας να δώσουμε χαρά σε αυτό το πλάσμα και να αλλάξουμε την τύχη του.