Ζώα προς υιοθεσία κοσμούν το Ημερολόγιο για το 2016 της «Ζωφόρου»

Η Μ.Κ.Ο. «Ζωφόρος» που δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο της Κρήτης ετοίμασε το ημερολόγιο της για το έτος 2016, το οποίο είναι προς διάθεση. Πρόκειται για μια καλαίσθητη και χρήσιμη έκδοση που περιλαμβάνει φωτογραφίες με πρωταγωνιστές αδέσποτα ζώα που ψάχνουν την παντοτινή τους οικογένεια.

Αγοράζοντας ένα ημερολόγιο της «Ζωφόρου» στην τιμή των 4 ευρώ θα ενισχύσετε οικονομικά τα μέλη του για να αποπληρώσουν τους κτηνιάτρους και να εξασφαλίσουν στ’ αδέσποτα ζώα τροφή και φάρμακα. Ταυτόχρονα στηρίζετε τη «Ζωφόρο» ώστε να συνεχίσει το έργο της αναλαμβάνοντας νέα περιστατικά.

Επίσης συμβάλλετε κι εσείς στην υιοθεσία των τετράποδων μας φίλων μέσω της προώθησης και της αγοράς, καθώς οι όμορφες μουσούδες που κοσμούν το ημερολόγιο της «Ζωφόρου» είναι ζωάκια που αναζητούν ένα παντοτινό σπιτικό.

Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προμηθευτείτε τα ημερολόγια του 2016 της «Ζωφόρου» είναι οι ακόλουθοι:

1. Στέλνετε μήνυμα στη Σελίδα που διαθέτει η «Ζωφόρος» στο facebook αφήνοντας τα στοιχεία σας κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Για τους κατοίκους εκτός Ηρακλείου, τα ημερολόγια μπορούν να σταλούν μέσω courier.

2. Καταθέτοντας στον λογαριασμό της «Ζωφόρου» το ποσό των ημερολογίων καθώς επίσης και το ποσό των εξόδων αποστολής: Alpha Bank: 788.00.2002.012128, IBAN GR31 0140 7880 7880 0200 2012 128, SWIFT CRBAGRAAXXX.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης του δικού σας ημερολογίου, στέλνοντας στη «Ζωφόρο» την ωραιότερη και καθαρότερη φωτογραφία του αγαπημένου σας κατοικίδιου ζώου. Η ελάχιστη παραγγελία είναι 5 ημερολόγια.