Το Δίκτυο Ελλήνων Εθελοντών Κτηνιάτρων στείρωσε δωρεάν 82 αδέσποτους σκύλους στον Δήμο Αιγιαλείας

Το Δίκτυο Ελλήνων Εθελοντών Κτηνιάτρων του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, έπειτα από πρόσκληση του Δήμου Αιγιαλείας και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Προστασίας Ζώων Αιγιαλείας, στείρωσε 82 αδέσποτους σκύλους το Σαββατοκύριακο 20-21 Ιανουαρίου 2018.

Στην διαδικασία συμμετείχαν οι κτηνίατροι Αγαθαγγελίδης Κυριάκος, Αλεξανδρόπουλος Παναγιώτης, Καφούσιας Αλέξανδρος, Κοντορεπανίδου Ευδοκία, Οικονομοπούλου Μαρία, Παπαδημητρίου Μιχάλης, Πέζαρος Παύλος, Τραχήλη Αθηνά, Τσιμπούκης Δημήτρης, Φράγκου Αθηνά, Χασάμπαλη Νία, καθώς και το βοηθητικό προσωπικό που απασχολείται στα κτηνιατρεία τους.

 

 

Το σύνολο των κτηνιατρικών πράξεων πραγματοποιήθηκε στα αδειοδοτημένα ιατρεία που παραχώρησαν οι κτηνίατροι Αλεξανδρόπουλος Παναγιώτης, Παπαδημητρίου Μιχάλης και Χασάμπαλη Νία.

Ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος επισημαίνει ότι το Δίκτυο Ελλήνων Εθελοντών Κτηνιάτρων είναι διαθέσιμο να προσφέρει κοινωνικό έργο όπου του ζητηθεί, εξασφαλίζοντας την υγεία και ευζωία των ζώων, διασφαλίζοντας την Δημόσια Υγεία και τηρώντας τον νόμο.

Η εταιρεία Pet Health χορήγησε δωρεάν τα φάρμακα και τα αναλώσιμα.