Δωρεάν καλοκαιρινές διακοπές προσφέρει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης σε εθελοντές που θα φροντίζουν αδέσποτα

Ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης για πρώτη φορά φέτος υλοποιεί πιλοτικό πρόγραμμα εθελοντοτουρισμού με σκοπό την εθελοντική προσφορά υπό την αιγίδα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας. Οι εθελοντές που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα κάνουν δωρεάν τις διακοπές τους (δωρεάν διαμονή σε παραθαλάσσιο σπίτι, διατροφή και μετακίνηση)  στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας στην Αρκαδία με μοναδική υποχρέωση να αφιερώνουν 4 ώρες την ημέρα για να φροντίζουν τα αδέσποτα ζώα που φιλοξενούνται σε ιδιωτικό χώρο και βρίσκονται υπό την προστασία του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης.

Σχετικά με το πρόγραμμα ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης αναφέρει: «O εθελοντισμός είναι ένα θέμα που μας αγγίζει όλους, ανεξαρτήτως κοινωνικής τάξης και επαγγελματικής ιδιότητας. Αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να αξιοποιήσει κάποιος δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο του, να συνεργαστεί με τους συνανθρώπους του, να βιώσει αξίες όπως η αλληλεγγύη, η ανιδιοτέλεια, η επικοινωνία, η συνύπαρξη και η προσφορά και ταυτόχρονα ψυχαγωγία και διακοπές. 

Ο βασικός στόχος του Προγράμματος είναι η υποστήριξη των αδέσποτων. Οι βασικές δραστηριότητες του προγράμματος είναι η φροντίδα των ζώων καθημερινά τέσσερις ώρες την ημέρα .
Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν εθελοντές και εθελόντριες από όλη την Ελλάδα, και το εξωτερικό αλλά και μέλη των τοπικών κοινωνιών. Οι δραστηριότητες των εθελοντών θα διαρκέσουν από την 1η Ιουλίου ως τις 30 Σεπτεμβρίου.  Ο σύλλογος παρέχει δωρεάν στέγη και σίτιση. 

Όλο αυτό το διάστημα, θα βρίσκονται και θα δραστηριοποιούνται στο πεδίο ομάδες 6-10 εθελοντών, με τη συνοδεία μελών της ομάδας έργου. Το σπίτι φιλοξενίας των εθελοντών βρίσκεται στο Παράλιο Άστρος 30 μέτρα από την θάλασσα. Όλο το κόστος για την φιλοξενία, τις μετακινήσεις και τις δραστηριότητες, καλύπτεται από την OPEL- Voulalas & zafeirakis group».

Για να δηλώστε συμμετοχή στο πρόγραμμα

Τηλ.: 6932839363 
Fax: 2105192446 
Email: [email protected] 
Με μήνυμα στην σελίδα του συλλόγου στο https://www.facebook.com/filozoikitripoli/

Αίτηση Ενδιαφερόμενου Εθελοντή
 

Επώνυμο 
Όνομα 
Όνομα Πατρός 
Ημερομηνία γέννησης 
Τόπος γέννησης 
Διεύθυνση 
Πόλη 
Τηλέφωνο 
Email

Προηγούμενη εμπειρία σε εθελοντική εργασία ΝΑΙ - ΟΧΙ
Περίοδο συμμετοχής από _ έως_