Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων στον Δήμο Μαραθώνα στις 18 & 19 Ιανουαρίου από την Ε.Δ.Κ.Ε.

Οι κτηνίατροι μέλη της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε.) σε συνεργασία με τον Δήμο Μαραθώνος και το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα «Η Κοίτη» θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 δωρεά στειρώσεις σε αδέσποτα ζώα στο κτηνιατρείο Vet And Pet (Δημοκρατίας 38, Μαραθώνας) με στόχο τον καλύτερο έλεγχο του πληθυσμού τους.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα στην ανακοίνωσή του καλεί όσους φροντίζουν στη γειτονιά τους αδέσποτα γατιά ή σκυλάκια να καλέσουν στον αριθμό 2294 3 20957- 972 (εργάσιμες ημέρες και ώρες 09.00-14.00) για να κλείσουν ραντεβού για τη στείρωση.

 

Αναλυτικότερα το Σωματείο αναφέρει: «Όσοι φροντίζετε σκυλάκια και γατάκια στη γειτονιά σας και πρέπει να στειρωθούν ώστε να περιοριστεί ο αριθμός των αδέσποτων, επικοινωνήστε άμεσα με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου για να κλείσετε ραντεβού για τη στείρωση.

Επιπλέον όσοι έχετε να υποδείξετε περιοχές όπου υπάρχουν σκυλάκια αστείρωτα επικοινωνήστε άμεσα με τον Δήμο. Σημαντικό μέρος της δράσης είναι και η δική σας συμμετοχή διότι στηρίζεται και στη δική σας εθελοντική βοήθεια. Οι στειρώσεις είναι ζωτικής σημασίας για τον έλεγχο του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων».