Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων θηλυκών σκύλων στη Λέσβο

Η ολλανδική φιλοζωική οργάνωση CANILOS (www.canilos.org), η οποία δραστηριοποιείται στη Λέσβο, προσφέρει δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων θηλυκών σκύλων σε συνεργασία με ιδιωτικά κτηνιατρεία στη Μυτιλήνη. Ήδη το προηγούμενο εξάμηνο στειρώθηκαν 100 θηλυκά σκυλιά, και ο στόχος είναι να γίνουν άλλες τόσες στειρώσεις μέχρι το τέλος του έτους.

Εάν θέλετε να στειρωθεί εντελώς δωρεάν η αδέσποτη σκυλίτσα της γειτονιάς σας, επικοινωνήστε με το Σύλλογο Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης» που συντονίζει τη συγκεκριμένη δράση, στέλνοντάς στο email: [email protected] ή με μήνυμα στο Inbox στη σελίδα του στο facebook τις ακόλουθες πληροφορίες:

(α) Μια φωτογραφία της σκυλίτσας.
(β) Την περιοχή στην οποία βρίσκεται.
(γ) Τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας).

 

Η μόνη υποχρέωση από πλευράς σας θα είναι να μεταφέρετε το σκυλί στο κτηνιατρείο και να το φιλοξενήσετε για 5-7 μέρες μετά την επέμβαση του, ώστε να μπορέσει να αναρρώσει πριν επιστρέψει –αναγκαστικά δυστυχώς- στο δρόμο.

«Όλοι μαζί μπορούμε να μειώσουμε τον αριθμό των αδέσποτων ζώων στη Λέσβο και τώρα έχουμε μια ευκαιρία να το κάνουμε χωρίς οικονομικό κόστος» αναφέρει ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης».