Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζώων από την Animal Action στο Λιτόχωρο Πιερίας

Συνολικά 5 σκύλοι (4 θηλυκοί κι ένας αρσενικός) και 25 γάτες (21 θηλυκές και 4 αρσενικές) στειρώθηκαν και σημάνθηκαν ηλεκτρονικά από τους εθελοντές κτηνίατρους της Animal Action στις 12 και 13 Νοεμβρίου 2016 στο Λιτόχωρο Πιερίας. Μια θηλυκή σκυλίτσα και μια γάτα που έπασχαν απο πυομήτρα υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση και σώθηκαν από βέβαιο θάνατο.

Η ομάδα των εθελοντών κτηνιάτρων της Animal Action άφησε στους εκπροσώπους της Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Δράσης Εθελοντών Δίου - Ολύμπου «Ο Περίτας» πενήντα αντιλυσσικά εμβόλια που θα γίνουν στα αδέσποτα ζώα μόλις αναρρώσουν από τη στείρωση. Επίσης θα αποσταλούν και 50 αμπούλες αποπαρασίτωσης για τις γάτες.

 

 

Για την επιτυχή έκβαση του προγράμματος στειρώσεων στο Λιτόχωρο Πιερίας η Animal Action ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές φιλόζωους της Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Δράση Εθελοντών Δίου-Ολύμπου «Ο Περίτας» για την φιλοξενία και την πολύτιμη βοήθειά τους, τον Δήμο Δίου-Ολύμπου που στήριξε από την πρώτη στιγμή αυτή την προσπάθεια, τους κτηνιάτρους της Καλλιόπη Μαρούλη, Γιώργο Κατσιάμπουλα και Παναγιώτη Ζαβακόπουλο, τα εξαιρετικά και πολύ φιλόζωα εστιατόρια Sunday's pizza kouzina bar και ΜΕΖΕ ΜΕΖΕ για την προσφορά τους και τον Παραδοσιακό Ξενώνα Καλλιστώ και το ξενοδοχείο Παρκ για τη δωρεάν φιλοξενία. Αρωγός του προγράμματος στειρώσεων της Animal Action είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.