Εργαζόμενοι της Κωτσόβολος στήριξαν το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων

Τροφές και φάρμακα πρόσφεραν για τα ζωάκια που φιλοξενούνται στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων (ΚΑΖ) οι εργαζόμενοι από το υποκατάστημα Κωτσόβολος του Μενιδίου στο πλαίσιο της εθελοντικής οργανωμένης δράσης «Ημέρα Καλής Πράξης» που φέτος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016.

Η «Ημέρα Καλής Πράξης» είναι ένας θεσμός που καθιέρωσε τα τελευταία χρόνια η Κωτσόβολος και συνδέεται όπως αναφέρει με το όραμά της να δημιουργεί σχέσεις ζωής με τους ανθρώπους, τους πελάτες, αλλά και την κοινωνία προσφέροντας στήριξη σε όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη.  Συνολικά 1.125 εργαζόμενοι πραγματοποίησαν 54 «καλές πράξεις» ταυτόχρονα την ίδια ημέρα σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Εκτός από υλικοτεχνική υποστήριξη σε σχολεία, προσφορά τροφών σε ευπαθείς ομάδες και γηροκομεία, καθαρισμό παραλιών και δεντροφυτεύσεις, ομάδα εργαζόμενων από το υποκατάστημα του Μενιδίου ενίσχυσαν με τη δράση τους το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων σε μια πρωτότυπη ενέργεια, προσφέροντας τροφές και φάρμακα για τα ζωάκια που φιλοξενούνται εκεί, δίνοντας δύναμη και ενέργεια στους ανθρώπους του καταφυγίου να περιθάλψουν και άλλα πλάσματα που ζουν στο δρόμο.

 

 

«Η φιλοσοφία του «Πράττειν» της εταιρείας Κωτσόβολος για την «Ημέρα Καλής Πράξης», μας επεφύλασσε τη χαρά και την τιμή να επισκεφθούν το καταφύγιο μας οι εθελοντές εργαζόμενοι της εταιρείας, φέρνοντας τροφές για τα αδεσποτάκια μας και χαρίζοντας τους αγκαλιές και φιλιά. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους, τόσο την εταιρεία Κωτσόβολος όσο και τους εθελοντές εργαζόμενους της. Οι νέοι άνθρωποι είναι ευαισθητοποιημένοι και το δείχνουν έμπρακτα» αναφέρουν οι εθελοντές του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων.