Εθελοντές κτηνίατροι της Ε.Δ.Κ.Ε. στείρωσαν, εμβολίασαν και τσίπαραν 48 αδέσποτους σκύλους στην Αριδαία Πέλλας

Τηρώντας την υπόσχεσή τους οι εθελοντές κτηνίατροι της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε.) συνεχίζουν και φέτος με την ίδια δυναμική να προσφέρουν ιατρική βοήθεια στ’ αδέσποτα ζώα που έχουν ανάγκη περίθαλψης και είναι αποκλεισμένα από κάθε κτηνιατρική φροντίδα.

Στις 28 και 29 Ιανουαρίου 2017 οι εθελοντές κτηνίατροι της Ε.Δ.Κ.Ε. διέθεσαν τον πολύτιμο τους χρόνο στ’ αδέσποτα της Αριδαίας Πέλλας, στειρώνοντας, εμβολιάζοντας και σημαίνοντας με ηλεκτρονική ταυτότητα συνολικά 48 σκύλους.

 

 

Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Αλέξανδρος Μακαρονάς, ενώ την υπόλοιπη ομάδα των εθελοντών κτηνιάτρων αποτελούσαν οι Θεόδωρος Κουπίδης, Γιάννης Τούπος, Χριστίνα Μαρούδα, Κωνσταντίνα Σούλη, Κατερίνα Ντέμκα, Νικολέτα Μακρή, Γιάννης Μαργαρίτης, Βασιλική Σαπανίδου, Έλσα Παναγοπούλου, Εμμανουέλα Σακκαδάκη, Νικολέτα Μπρισίμη, Φάνης Λιάτης, Ζαχαρίας Αλεξανδράκης, Γεωργία Τρικούπη και οι φοιτήτριες κτηνιατρικής Ιωάννα Σουμτάκη και Άννα Τσιλογλανίδου.

Οι κτηνίατροι της Ε.Δ.Κ.Ε. ευχαριστούν για την άψογη συνεργασία το Δήμο Αλμωπίας, τους τοπικούς φορείς και την κτηνίατρο Άννα Τόμα που παραχώρησε το κτηνιατρείο της γι' αυτόν το σημαντικό σκοπό. 

 

 

Οι Έλληνες εθελοντές κτηνίατροι της Ε.Δ.Κ.Ε. εργάζονται αμισθί. Η βοήθεια σας για την εξυπηρέτηση του σκοπού τους, είναι ζωτική. Όσοι μέχρι σήμερα αγνοούσατε το έργο τους μπορείτε να τους γνωρίσετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους www.edke.gr.

Όσοι θεωρείτε ότι η παρουσία τους είναι χρήσιμη, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια τους για να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα αδέσποτα ζώα, στέλνοντας μήνυμα στο 54574 γράφοντας τη λέξη ΕΔΚΕ (ελληνικά ή λατινικά) με χρέωση 2,51 ευρώ ή μέσω Pay pal στους λογαριασμούς της Ε.Δ.Κ.Ε.