Έβγαλαν βόλτα τ’ αδέσποτα σκυλάκια που ζουν στο Δημοτικό Καταφύγιο Λήμνου

Συγκινητική ήταν η συμμετοχή του κόσμου στη δράση «Πάμε Βόλτα» που διοργάνωσε την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 το Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου «Αδέσποτες Ψυχές» προκειμένου τα αδέσποτα ζώα που φιλοξενούνται στο δημοτικό καταφύγιο του  νησιού να βγουν για λίγο έξω από τα κλουβιά και να απολαύσουν μια όμορφη βόλτα που τόσο έχουν ανάγκη.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και έκαναν τ’ αδέσποτα σκυλάκια πολύ ευτυχισμένα βγάζοντας τα βόλτα. Η συμμετοχή δε ήταν τόσο μεγάλη που κανένα ζώο δεν έμεινε παραπονεμένο αφού όλα βγήκαν από τα κλουβιά τους, ξέδωσαν και απέβαλαν μεγάλη ποσότητας ενέργειας, βελτιώνοντας σημαντικά την ψυχολογική τους κατάσταση.

 

 

Το Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου «Αδέσποτες Ψυχές» με ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά αναφέρει: «Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας που ανταποκριθήκατε τόσο θερμά στο κάλεσμά μας και αφιερώσατε λίγο από τον χρόνο σας για να δώσετε χαρά στα αδέσποτα του καταφυγίου. Ευχόμαστε και ελπίζουμε να συνεχίσετε να έρχεστε στο καταφύγιο και να κάνετε ευτυχισμένα τα αδεσποτάκια του νησιού.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους κ.κ. Στράτο Ροσβάνη και Μάνο Σπαρή που απαθανάτισαν με τον φωτογραφικό τους φακό τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε στο «Πάμε Βόλτα». Μην ξεχνάτε, όλοι μαζί μπορούμε! Υιοθετώ, δεν αγοράζω».