Χαρίζονται 4 μεταχειρισμένα αναπηρικά καροτσάκια για σκύλους

 

Τέσσερα αναπηρικά αμαξίδια για σκυλιά με αναπηρία στα πίσω τους πόδια χαρίζει η ιδρύτρια και μέλος του φιλοζωικού συλλόγου «Εθελοντές Φιλόζωοι Αλεξάνδρειας» κα Ολυμπία Σταφυλίδου, τα οποία κατασκεύασε ο σύζυγός της Παρης Γκουντρουμπής.

Και τα τέσσερα αμαξίδια προέρχονται από σκυλάκια, τα οποία δυστυχώς έφυγαν από τη ζωή, και χαρίζονται σε κηδεμόνες ανάπηρων ζώων αρκεί να ταιριάζουν οι διαστάσεις τους. Η κα Ολυμπία Σταφυλίδου ανέφερε στις “Ιστορίες Αδέσποτων” ότι τα δύο αμαξίδια είναι για μικρόσωμα σκυλάκια (διαστάσεις 25 εκ. μήκος και 30 εκ. ύψος), το τρίτο για μεσαίου μεγέθους και το τέταρτο για μεγαλόσωμο.

 

 

Τα αναπηρικά αμαξίδια, τα οποία έχουν ελεχθεί από ορθοπεδικό κτηνίατρο, κατασκευάζονται μετά από παραγγελία και προορίζονται είτε για δεσποζόμενους σκύλους με κινητικά προβλήματα είτε για αδέσποτους που φιλοξενούνται σε καταφύγια ή σπίτια εθελοντών φιλοζωικών σωματείων. Δίνονται σε πολύ χαμηλή τιμή που καλύπτει μόνο το κόστος των υλικών κατασκευής. Αυτά τα χρήματα κατατίθενται στο λογαριασμό του κτηνίατρου με τον οποίο συνεργάζεται ο φιλοζωικός σύλλογος «Εθελοντές Φιλόζωοι Αλεξάνδρειας» για να καλυφθούν τα έξοδα περίθαλψης ζώων που έχουν ανάγκη κτηνιατρικής φροντίδας.

 

 

Όποιος χρειάζεται ένα από τα τέσσερα αναπηρικά αμαξίδια που χαρίζονται μπορεί να καλέσει τον κ. Πάρη Γκουντρουμπή στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6985664687.

Για να μάθετε περισσότερα για το έργο της Ολυμπίας Σταφυλίδου και του Πάρη Γκουντρουμπή επισκεφθείτε τη Σελίδα τους στο facebook με την ονομασία Animal's Wheelchairs Ε.Φ.ΑΛ. ή τη Σελίδα του φιλοζωικού συλλόγου Εθελοντές Φιλόζωοι Αλεξάνδρειας