Η Animal Action στείρωσε και εμβολίασε αδέσποτα ζώα στο νησί της Ιθάκης

Στις 16 και 17 Ιουνίου 2018 η Ομάδα Στειρώσεων της Animal Action βρέθηκε στην Ιθάκη – σ’ ένα νησί όπου δεν υπάρχει κτηνίατρος - μετά από πρόσκληση του Φιλοζωικού Συλλόγου Ιθάκης «Ο Άργος» προκειμένου να παρέχει κτηνιατρική υποστήριξη σε κάποια από τα αδέσποτα ζώα που ζουν εκεί.

Η ομάδα της  Animal Action με τη βοήθεια των λίγων αλλά εξαιρετικών εθελοντών του Συλλόγου, εμβολίασε, στείρωσε και τσίπαρε 20 σκύλος και 8 γάτες. «Ο Δήμος είχε παραχωρήσει το κτίριο του παλιού ΠΙΚΠΑ, στο οποίο οι εθελοντές έστησαν μια μικρή κλινική ειδικά για τον συγκεκριμένο σκοπό. Είναι πάντα χαρά μας να στηρίζουμε τέτοιες ομάδες αφοσιωμένες στο καλό των ζώων και θέλουμε να μπορούμε να συνεχίσουμε να τις στηρίζουμε με επιπλέον επισκέψεις» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Animal Action.

 

 

Στην επιτυχημένη αποστολή της Animal Action στην Ιθάκη συμμετείχαν ο κτηνίατρος Δημήτρης Τράκας, η βοηθός κτηνιάτρου Άγη Παναγίδη, η Υπεύθυνη Προγραμμάτων Στειρώσεων Animal Action Σεραφίνα Αβραμίδου και η ακούραστη εθελόντρια – μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου Ιθάκης «Ο Άργος», Άννα.