Η ελληνική εταιρεία LAKY PET FOOD στηρίζει τ’ αδέσποτα ζώα της Άρτας

Για την LAKY PET FOOD η φιλοζωία είναι στάση ζωής με αξίες. Και η προστασία των αδέσποτων ζώων είναι πρωτίστως θέμα ανθρωπιάς. «Γινόμαστε όλοι μέρος της λύσης». Αυτή είναι η πάγια φιλοσοφία της LAKY PET FOOD που την κάνει πράξη εφαρμόζοντας διάφορους τρόπους βοήθειας προς τα ζώα που τη χρειάζονται για να μπορέσουν να επιβιώσουν σ’ ένα δύσκολο και πολλές φορές αφιλόξενο περιβάλλον.

Η LAKY PET FOOD στηρίζει τ’ αδέσποτα ώστε να γίνουμε όλοι μέρος της λύσης με κοινό στόχο κάθε ζώο να βρει ένα στοργικό σπιτικό για να ζήσει με αγάπη και φροντίδα.

 

 

Μεταξύ των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, η LAKY PET FOOD ανέλαβε χορηγός για τις υιοθεσίες αδέσποτων που φροντίζει το Φιλοζωικό Σωματείο Άρτας προσφέροντας ξηρή τροφή για τη σίτισή τους και ενισχύοντας κάθε δραστηριότητα των εθελοντών που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή.

Η LAKY PET FOOD ήταν η εταιρεία που πρόσφερε τις ταΐστρες, οι οποίες τοποθετήθηκαν στην πόλη της Άρτας ώστε τα  αδέσποτα να έχουν πρόσβαση σε τροφή και καθαρό νερό. Προωθεί με κάθε ευκαιρία τη φιλοζωική κουλτούρα και την συνειδητή υιοθέτηση αδέσποτων ζώων.

 

 

Η LAKY PET FOOD είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που εδώ και 25 χρόνια οι άνθρωποί της παράγουν εξειδικευμένες τροφές για τα ζώα  συντροφιάς, μετατρέποντας το πάθος τους γι’ αυτά τα πλάσματα σε υψηλής ποιότητας τροφές.

Με τη χρήση πρώτων υλών υψηλής ποιότητας και πεπτικότητας στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, στοχεύει στη δημιουργία τροφών που συμβάλουν στην υγεία και τη ζωντάνια των τετράποδων πιστών μας φίλων.

 

 

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της σε συνεργασία με εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, διαμορφώνει με φροντίδα συνταγές που προσφέρουν ισορροπημένη διατροφή καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη του κατοικίδιου σας για να ζήσουν μια ευχάριστη και υγιή ζωή.

Για να είναι οι πιστοί τετράποδοι φίλοι μας very… «LAKY»!