Η Μαίρη Χρονοπούλου δίπλα στ’ ανήμπορα αδέσποτα ζώα

Και στο φετινό χριστουγεννιάτικο παζάρι της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας η αγαπημένη μας ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου πρόσφερε με την καρδιά της άλλο ένα πολύτιμο αντικείμενο που είχε στο σπίτι της, το οποίο δημοπρατήθηκε και τα χρήματα θα διατεθούν, όπως η ίδια επιθυμεί, για την περίθαλψη τραυματισμένων αδέσποτων ζώων από τροχαίο ατύχημα που νοσηλεύονται στο Κέντρο Αποκατάστασης στις εγκαταστάσεις του σωματείου στο Κορωπί.

Το εξαιρετικής ποιότητας σερβίτσιο φαγητού από ακριβή πορσελάνη που προσέφερε, λέγοντάς στους εθελοντές με χιούμορ ότι πρόκειται για τις «χρυσές» εποχές που καλούσε και μαγείρευε με αγάπη για δεκάδες φίλους της, δημοπρατήθηκε και έπιασε την τιμή που η ίδια ζήτησε να εξασφαλιστεί αμέσως μόλις ανακοινώθηκε ότι είναι από εκείνη.

Για την πολύτιμη προσφορά της Μαίρης Χρονοπούλου στ’ αδέσποτα ζώα που έπεσαν θύματα τροχαίου, η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία αναφέρει: «Εμείς όλοι στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία, αγαπάμε Μαίρη Χρονοπούλου και τη ζούμε από κοντά και συχνά. Ταυτόχρονα εκτός από τη βαθιά αγάπη της για τα ανήμπορα κυρίως ζώα, τη θαυμάζουμε και για τη δύναμη ψυχής της. Παρά τις κακοτυχίες ζωής, η Μαίρη παραμένει ογκόλιθος δύναμης και ταυτόχρονα είναι ένας πολύ καλλιεργημένος και πολυδιαβασμένος άνθρωπος, χωρίς φιγούρες, χωρίς εμμονές στο ένδοξο καλλιτεχνικό της παρελθόν, ρηξικέλευθη, ειλικρινής, παθιασμένη πάντα με τη ζωή, εξού και η αγάπη της σε κάθε μορφή έμβιας ζωής.

Την ευχαριστούμε που κι αυτή τη χρονιά πρόσφερε στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Σωματείου, κάτι ακόμα από τα αξιόλογα αντικείμενα που έχει σπίτι της για να εκποιηθεί. Υπέρ των τραυματισμένων αδέσποτων, από τροχαία ατυχήματα που νοσηλεύονται στο Κέντρο Αποκατάστασής τους στις εγκαταστάσεις μας στο Κορωπί. Μάλλον αυτό σημαίνει πολλά για εκείνη. Είναι όμορφο να σ' αγαπούν, Μαίρη. Καλές γιορτές, καλή χρονιά και υγεία».