Νέα επιτυχημένη αποστολή των εθελοντών κτηνιάτρων της Ε.Δ.Κ.Ε. στο Λουτράκι

Στο όμορφο Λουτράκι βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο 4 – 5 Φεβρουαρίου οι εθελοντές κτηνίατροι της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε.)  συνεχίζοντας ακάθεκτοι και με αμέριστη αγάπη να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στ’ αδέσποτα ζώα που είναι αποκλεισμένα από κάθε κτηνιατρική φροντίδα.

Αυτή τη φορά οι εθελοντές κτηνίατροι στείρωσαν, εμβολίασαν κατά της λύσσας και σήμαναν με ηλεκτρονική ταυτότητα συνολικά 48 σκύλους και 10 γάτες.

 

 

Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Ιωάννης Μπάτσας, ενώ την υπόλοιπη ομάδα των εθελοντών κτηνιάτρων αποτελούσαν οι Θεόδωρος Καναβός, Στέφανος Μπάτσας, Ιωάννης Λέκκας, Μαρία Μπελιβάνη, Μαρία Κοκλιώτη, Παύλος Πέζαρος, Ελπίδα Ευαγγελοπούλου, Μαριέττα Παύλου, Γεώργιος Καρούζος, Νίκος Παυλόπουλος, Ευγενία Μολυμπάκη, Πηγή Ατταλίδου, Μαρία Μένη και Διονύσης Παθιάκης.

 

 

Την αποστολή της Ε.Δ.Κ.Ε. στο Λουτράκι κατέγραψε η κάμερα της νέας εκπομπής του Γιώργου Μαυρίδη και Γιώργου Λέντζα με τίτλο «Στο Δρόμο» που θα αρχίσει να προβάλλεται μέσα στο Μάρτιο από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. «Τους ευχαριστούμε θερμά για την επιλογή τους να προβάλουν το έργο μας» αναφέρουν οι εθελοντές κτηνίατροι της Ε.Δ.Κ.Ε.

 

 

Οι Έλληνες εθελοντές κτηνίατροι της Ε.Δ.Κ.Ε. εργάζονται αμισθί. Η βοήθεια σας για την εξυπηρέτηση του σκοπού τους, είναι ζωτική. Όσοι μέχρι σήμερα αγνοούσατε το έργο τους μπορείτε να τους γνωρίσετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους www.edke.gr.

Όσοι θεωρείτε ότι η παρουσία τους είναι χρήσιμη, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια τους για να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα αδέσποτα ζώα, στέλνοντας μήνυμα στο 54574 γράφοντας τη λέξη ΕΔΚΕ (ελληνικά ή λατινικά) με χρέωση 2,51 ευρώ ή μέσω Paypal στους λογαριασμούς της Ε.Δ.Κ.Ε