Ο πρόεδρος της Φιλοζωικής Κομοτηνής τοποθέτησε σκυλόσπιτα για τ’ αδέσποτα δίπλα από το κατάστημά του

Δύο ξύλινα σπιτάκια τοποθέτησε δίπλα από την επιχείρηση του ο πρόεδρος της Φιλοζωικής Κομοτηνής κ. Παναγιώτης Γκουδουσίδης ώστε τα αδέσποτα της γειτονιάς που φροντίζει να έχουν ένα ζεστό μέρος να κοιμούνται τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα, δίνοντας πρώτος το καλό παράδειγμα.

Οι εθελοντές μέλη της φιλοζωικής που δημοσιοποίησαν αυτοβούλως την πρωτοβουλία του προέδρου τους αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Εδώ και καιρό χρωστάγαμε αυτό το αφιέρωμα στον κύριο Παναγιώτη Γκουδουσίδη.  Ο πρόεδρος της Φιλοζωικής Κομοτηνής κάνει πράξεις καθημερινά τα λόγια του. Και όταν λέει ότι πάνω απ’ όλα τα ζώα το εννοεί.

 

 

Τοποθέτησε σπιτάκια δίπλα στο μαγαζί του, χωρίς να περιορίζεται η διέλευση των πεζών και τα ψυχάκια βρήκαν κατάλυμα και φαγητό τις δύσκολες μέρες του χειμώνα. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά του. Και πριν προλάβουν οι κακεντρεχείς να σχολιάσουν αρνητικά, ένα έχουμε να πούμε. Άνθρωπος που αγαπά τα ζώα, αγαπά και τον συνάνθρωπο του».