Ο Σύνδεσμος Κτηνιάτρων Μικρών Ζώων Αττικής καλεί τα μέλη του να περιθάλπουν δωρεάν τραυματισμένα από τις πυρκαγιές ζώα

Ο Σύνδεσμος Κτηνιάτρων Μικρών Ζώων Αττικής καλεί όλα τα μέλη του να δέχονται στα κτηνιατρεία τους τραυματισμένα ζώα από τις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής Αττικής και να προσφέρουν δωρεάν τις κτηνιατρικές τους υπηρεσίες για την περίθαλψή τους. Ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με το γερμανικό Φιλοζωικό Σωματείο Stray Einsame Vierbeiner e.V συγκεντρώνει χρήματα για επιπλέον δράσεις.

Σε ανακοίνωσή του που εξέδωσε την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 ο Σύνδεσμος Κτηνιάτρων Μικρών Ζώων Αττικής επισημαίνει μεταξύ άλλων τα εξής: «Ο Σύνδεσμος Κτηνιάτρων Μικρών Ζώων Αττικής εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη των μελών του για την απώλεια τόσων ανθρώπων στις πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική καθώς και τα θερμότερα συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση των μελών του προς τους συγγενείς και οικείους των νεκρών.

Καλεί ΟΛΑ τα μέλη του, να δεχτούν τραυματισμένα ζώα από της πυρόπληκτες περιοχές στα Ιατρεία τους και να παράσχουν ΔΩΡΕΑΝ τις ιατρικές υπηρεσίες τους.

Ακόμα ανακοινώνει ότι  προσφέρει ιατροφαρμακευτικό υλικό αξίας 1. 500 ευρώ στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου.

Επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμότατα την εταιρεία Aenorasis Α.Ε. και ειδικότερα τον κτηνίατρο κ. Παναγιώτη Αλεβίζο, Διευθυντή του Κτηνιατρικού Τμήματος της εταιρείας, η οποία προσέφερε επιπλέον ιατροφαρμακευτικό υλικό ίσης αξίας, με τα χρήματα που εκταμίευσε ο Σύνδεσμος διπλασιάζοντας την προσφορά μας.

Επιθυμεί να ευχαριστήσει την κα Όλγα Φιλιππίδη η οποία συγκέντρωσε ζωοτροφές για τη σίτιση των ζώων των πυρόπληκτων περιοχών.

Ο Σύνδεσμος σε συνεργασία με το γερμανικό Φιλοζωικό Σωματείο Stray Einsame Vierbeiner e.V συγκεντρώνει χρήματα για επιπλέον δράσεις. Καλούμε λοιπόν τα  μέλη του να συνδράμουν με οποιοδήποτε επιπλέον ποσό καταθέτοντας το στον Λογαριασμό Τραπέζης του Συνδέσμου στην Εθνική Τράπεζα προκειμένου να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η δράση του Συνδέσμου.

Τέλος καλεί τα μέλη του να δώσουν αίμα και παράγωγα αίματος απαραίτητα για τους εγκαυματίες, στις Μονάδες Αιμοδοσίας όλων των Νοσοκομείων της Αττικής. Επειδή αυτή τη στιγμή υπάρχει υπερπροσφορά αίματος, και το αίμα έχει συγκεκριμένη διάρκεια ζωής, παρακαλεί τα μέλη του να προσέλθουν στις Αιμοδοσίες την ερχόμενη εβδομάδα έτσι ώστε να υπάρχει συνέχεια και διάρκεια στην προσφορά.

Είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να σταθούμε παραστάτες στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας. Είναι το λιγότερο που επιβάλει η ανθρωπιά μας».