Οι εθελοντές κτηνίατροι της Ε.Δ.Κ.Ε. στείρωσαν 52 γάτες & 18 σκύλους στη Βόρεια Εύβοια

Σ’ ένα μαγευτικό τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, στη Βόρεια Εύβοια και την περιοχή Μαντουδίου - Αγίας Άννας στήθηκε το σκηνικό της τελευταίας αποστολής της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε.).

Οι εθελοντές κτηνίατροι στο διήμερο 9 και 10 Απριλίου κατάφεραν να στειρώσουν 52 γάτες και 18 σκύλους. Όπως λένε οι ίδιοι αυτό το αποτέλεσμα τους άφησε απόλυτα ικανοποιημένους. 

 

 

Συγκεκριμένα η Ε.Δ.Κ.Ε. αναφέρει γι’ αυτή την αποστολή της τα ακόλουθα: « Παλαιά και νέα μέλη μας, όλοι εθελοντές κτηνίατροι, ευαισθητοποιημένοι φιλόζωοι της τοπικής κοινωνίας, η τοπική δημοτική αρχή και ο μοναδικός συνάδελφος τοπικός κτηνίατρος (μέλος κι αυτός της Ε.Δ.Κ.Ε. ), ενώσαμε τις δυνάμεις μας με μοναδικό σκοπό την προστασία και τη διασφάλιση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης για τους αγαπημένους αδέσποτους τετράποδους φίλους μας.Το τελικό αποτέλεσμα, αξιοθαύμαστο ( 52 γάτες και 18 σκύλια στειρωμένα), μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους!

 

 

Παράλληλα στον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο μας, απολαύσαμε τις απερίγραπτες φυσικές ομορφιές της περιοχής και ενισχύσαμε την τοπική κοινωνία επισκεπτόμενοι τα μαγαζιά τους, όπου και συναναστραφήκαμε με τους ζεστούς και σκερτσόζους ιδιοκτήτες τους και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη αποστολή.

 

 

Όσοι μέχρι σήμερα δεν μας ξέρετε, μπορείτε να μας γνωρίσετε στο www.edke.gr. Όσοι θεωρείτε ότι η παρουσία μας είναι χρήσιμη, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια μας να βοηθήσουμε τα ζώα, στέλνοντας μήνυμα στο 54574 γράφοντας τη λέξη Ε.Δ.Κ.Ε. (Ελληνικά ή Λατινικά) με χρέωση 2,48 ευρώ ή μέσω pay pal στους λογαριασμούς της Ε.Δ.Κ.Ε.»