Οι εθελοντές κτηνίατροι της Ε.Δ.Κ.Ε. στείρωσαν 64 αδέσποτα ζώα στην Άνδρο

Συνολικά 64 αδέσποτα ζώα συντροφιάς (24 σκύλοι και 40 γάτες) στειρώθηκαν, εμβολιάστηκαν και σημάνθηκαν ηλεκτρονικά από τους εθελοντές κτηνιάτρους της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε.) το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Απριλίου 2018 στην Άνδρο.

Σύμφωνα με την Ε.Δ.Κ.Ε. η συμβολή της αντιδημάρχου κ. Αθηνάς Τσατσομοίρου ήταν καταλυτική στην επιτυχή έκβαση της νέας αποστολής της Ε.Δ.Κ.Ε. που στοχεύει στον περιορισμό του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων και στην ευζωία τους. 

 

 

Επικεφαλής της αποστολής της Ε.Δ.Κ.Ε. στην Άνδρο ήταν ο Στέφανος Μπάτσας, ενώ την υπόλοιπη ομάδα αποτελούσαν οι κτηνίατροι Αρσινόη Γεωργανά, Γιώργος Καρούζος, Γιώργος Κουπατσιάρης, Σωσάννα Μπούρμπου, Άννα Σούσου, Εύα Σταυρουλάκη, Μαρία Σταμπίνα και Δανάη Κυριακοπούλου.

Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος είναι ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό σωματείο, η ίδρυση του οποίου  αποτελεί καρπό ώριμης σκέψης μιας ομάδας φιλόζωων Ελλήνων κτηνιάτρων οι οποίοι, έχοντας ευαισθητοποιηθεί από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αποσκοπούν στο να συνεισφέρουν άμεσα στην εξομάλυνσή της, παρέχοντας αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε αδέσποτα ή άγρια ζώα που έχουν ανάγκη περίθαλψης ή/και είναι αποκλεισμένα από κτηνιατρική μέριμνα.

 

 

Για να μάθετε περισσότερα για την Ε.Δ.Κ.Ε. επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.edke.gr.