Οι κτηνίατροι της Ε.Δ.Κ.Ε. πρόσφεραν δωρεάν τις υπηρεσίες τους στειρώνοντας 57 αδέσποτα ζώα στο Λουτράκι

Στο Λουτράκι βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο 24 – 25 Φεβρουαρίου 2018 οι εθελοντές κτηνίατροι της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε.) συνεχίζοντας με επαγγελματισμό και συνέπεια να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους με σκοπό τον περιορισμό του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων μέσω των στειρώσεων.

Αυτή τη φορά οι εθελοντές κτηνίατροι στείρωσαν συνολικά 44 σκύλους και 13 γάτες στα κτηνιατρεία του Ιωάννη Λέκκα και της Μαρίας Μπελιβάνη. Η Ε.Δ.Κ.Ε. σε ανακοίνωσή της ευχαριστεί τις τοπικές αρχές και τους φιλόζωους εθελοντές για την βοήθεια που προσέφεραν ώστε να πραγματοποιηθούν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα οι στειρώσεις των 57 ζώων.

 

 

Επικεφαλής της 4ης  επιτυχημένης αποστολής της Ε.Δ.Κ.Ε. στο Λουτράκι ήταν ο Ιωάννης Μπάτσας, ενώ την υπόλοιπη ομάδα αποτελούσαν οι κτηνίατροι Έλλη Παπαϊωάννου, Ιωάννης Μιχόπουλος, Δημήτρης Δήμζας, Άννα Σούσου, Γιώργος Καρούζος, Αρσινόη Γεωργανά, Βικτωρία Δαρέμα, Ευγενία Μολυμπάκη, Γιώργος Κουπατσιάρης, Θοδωρής Κανναβός και ο φοιτητής κτηνιατρικής Γιάννης Σαμψωνίδης.

Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος είναι ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό σωματείο, η ίδρυση του οποίου  αποτελεί καρπό ώριμης σκέψης μιας ομάδας φιλόζωων Ελλήνων κτηνιάτρων οι οποίοι, έχοντας ευαισθητοποιηθεί από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αποσκοπούν στο να συνεισφέρουν άμεσα στην εξομάλυνσή της, παρέχοντας αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε αδέσποτα ή άγρια ζώα που έχουν ανάγκη περίθαλψης ή/και είναι αποκλεισμένα από κτηνιατρική μέριμνα.

 

 

Για να μάθετε περισσότερα για την Ε.Δ.Κ.Ε. επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.edke.gr