Οι κτηνίατροι της Ε.Δ.Κ.Ε. στείρωσαν 19 αδέσποτους σκύλους στις Σπέτσες

Το νησί των Σπετσών επισκέφθηκαν το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιανουαρίου 2018 οι κτηνίατροι της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε.), οι οποίοι πρόσφεραν για άλλη μια φορά αφιλοκερδώς τις πολύτιμες κτηνιατρικές υπηρεσίες τους για τον περιορισμό της ασύστολης αναπαραγωγής των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Με την βοήθεια των εθελοντών και των τοπικών αρχών του νησιού, οι κτηνίατροι κατάφεραν να στειρώσουν συνολικά 19 αδέσποτους σκύλος. Επικεφαλής της νέας επιτυχημένης αποστολής της Ε.Δ.Κ.Ε. στις Σπέτσες ήταν ο Ιωάννης Μπάτσας, ενώ την υπόλοιπη ομάδα αποτελούσαν οι κτηνίατροι Νίκος Παυλόπουλος, Ειρήνη Χρυσοβέργη και Ευγενία Μολυμπάκη.

 

 

Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε.) είναι ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό σωματείο. Η ίδρυση του σωματείου αυτού αποτελεί καρπό ώριμης σκέψης μιας ομάδας φιλόζωων Ελλήνων κτηνιάτρων οι οποίοι, έχοντας ευαισθητοποιηθεί από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αποσκοπούν στο να συνεισφέρουν άμεσα στην εξομάλυνσή της, παρέχοντας αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε αδέσποτα ή άγρια ζώα που έχουν ανάγκη περίθαλψης ή/και είναι αποκλεισμένα από κτηνιατρική μέριμνα.

Για να μάθετε περισσότερα για την Ε.Δ.Κ.Ε. επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.edke.gr