Οι κτηνίατροι της Ε.Δ.Κ.Ε. στείρωσαν αφιλοκερδώς 1.006 αδέσποτα ζώα μέσα στο 2018

Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε.) πραγματοποίησε το 2018 συνολικά 18 αποστολές σε όλη την Ελλάδα στειρώνοντας αφιλοκερδώς 1.006 αδέσποτα ζώα (526 σκύλους και 480 γάτες) με την συμμετοχή 199 εθελοντών κτηνιάτρων.  

Δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε χωρίς την πολύτιμη συμβολή όλων των εθελοντών φιλόζωων, των εκάστοτε τοπικών αρχών αλλά και όλων των χορηγών μας! Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς, και ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με πολλή αγάπη και λιγότερα αδέσποτα!» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ε.Δ.Κ.Ε.

 

 

Η Ε.Δ.Κ.Ε είναι ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό σωματείο. Η ίδρυση του σωματείου αυτού αποτελεί καρπό ώριμης σκέψης μιας ομάδας φιλόζωων Ελλήνων κτηνιάτρων, οι οποίοι  έχοντας ευαισθητοποιηθεί από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αποσκοπούν στο να συνεισφέρουν άμεσα στην εξομάλυνσή της, παρέχοντας αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε αδέσποτα ή άγρια ζώα που έχουν ανάγκη περίθαλψης ή/και είναι αποκλεισμένα από κτηνιατρική μέριμνα.

Η Ε.Δ.Κ.Ε. στοχεύει και στην ενίσχυση του φιλοζωικού αισθήματος, ευελπιστώντας ότι θα πάψουν τα αδέσποτα ζώα να θεωρούνται  «πληγή» και θα αποκτήσουν τη θέση που τους αξίζει στην καρδιά όλων των Ελλήνων.

 

 

Μπορείτε να ενισχύσετε το έργο των εθελοντών κτηνιάτρων της Ε.Δ.Κ.Ε. στέλνοντας μήνυμα από το κινητό σας τηλέφωνο στο 54574, γράφοντας την λέξη ΕΔΚΕ με χρέωση 2,51 ευρώ με Φ.Π.Α.

Για να μάθετε περισσότερα για την Ε.Δ.Κ.Ε. επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.edke.gr.