Οι κτηνίατροι της Ε.Δ.Κ.Ε. στείρωσαν, εμβολίασαν και σήμαναν ηλεκτρονικά 46 σκύλους στη Σάμο

Το νησί της Σάμου επισκέφθηκαν οι κτηνίατροι της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε.) μετά από πρόσκληση της δημοτικής αρχής και πρόσφεραν για άλλη μια φορά τις πολύτιμες υπηρεσίες τους προς όφελος των αδέσποτων ζώων.

Από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου 2017 οι κτηνίατροι στείρωσαν, εμβολίασαν κατά της λύσσας και σήμαναν ηλεκτρονικά 46 σκύλους στο κτηνιατρείο του κ. Αντώνη Καραμηνά.

Επικεφαλής της νέας αποστολής στης Ε.Δ.Κ.Ε. στη Σάμο ήταν ο Μηνάς Μηναδάκης, ενώ την υπόλοιπη ομάδα των κτηνιάτρων αποτελούσαν οι Γιώργος Καρούζος, Άννα Σούσου, Στέλιος Χαρτοφίλης, Αρσινόη Γεωργανά, Παναγιώτης Μπουρδέκας και Θάνος Δερμιτζάκης. «Ευχαριστούμε τον Δήμο Σάμου και το τοπικό Φιλοζωικό Σωματείο για την πρόσκληση και την άψογη συνεργασία» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του η Ε.Δ.Κ.Ε.

 

 

Οι Έλληνες εθελοντές κτηνίατροι της Ε.Δ.Κ.Ε. εργάζονται αμισθί. Η βοήθεια σας για την εξυπηρέτηση του σκοπού τους, είναι ζωτική. Όσοι μέχρι σήμερα αγνοούσατε το έργο τους μπορείτε να τους γνωρίσετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους www.edke.gr.

Όσοι θεωρείτε ότι η παρουσία τους είναι χρήσιμη, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια τους για να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα αδέσποτα ζώα, στέλνοντας μήνυμα στο 54574 γράφοντας τη λέξη ΕΔΚΕ (ελληνικά ή λατινικά) με χρέωση 2,51 ευρώ ή μέσω Paypal στους λογαριασμούς της ΕΔΚΕ.