Οι κτηνίατροι της Ε.Δ.Κ.Ε. στείρωσαν, εμβολίασαν και τσίπαραν 56 θηλυκά σκυλιά στα Μέγαρα Αττικής

Συνολικά 56 θηλυκοί σκύλοι στειρώθηκαν, εμβολιάστηκαν κατά της λύσσας και σημάνθηκαν ηλεκτρονικά το Σαββατοκύριακο 20-21 Μαΐου από την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε.) που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου Μεγαρέων.

Επικεφαλής της νέας αποστολής στης Ε.Δ.Κ.Ε. στα Μέγαρα ήταν ο Θεόδωρος Κανναβός, ενώ την υπόλοιπη ομάδα των κτηνιάτρων που διέθεσαν τον χρόνο τους στον εθελοντισμό αποτελούσαν οι Ευγενία Μολυμπάκη, Αριάδνη Βολλάρη, Ελπίδα Ευαγγελοπούλου, Ιωάννης Μπάτσας, Στέφανος Μπάτσας, Έλλη Παπαϊωάννου, Νίκος Παυλόπουλος, Ιωάννης Μιχαλόπουλος, Αλέξανδρος Βανταράκης, Χριστίνα Τσάκου, Μαρία Κοκλιώτη, Μαρία Μπελιβάνη, Αρσινόη Γεωργανά, Παύλος Πέζαρος, Ελευθερία Γρεβεντοπούλου, Θάνος Αγγέλου και ο φοιτητής κτηνιατρικής Νίκος Χαρμπάλης. Την αποστολή φιλοξένησαν στα κτηνιατρεία τους, οι κτηνίατροι Ιερόθεος Κρητικός και Βασίλειος Κομπούλης.

 

 

«Η κατάσταση των ζώων, αποτέλεσε πραγματική πρόκληση για τα μέλη μας, τα οποία έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να φέρουν εις πέρας την συγκεκριμένη αποστολή. Ιδιαίτερα σημαντική υπήρξε επίσης, η συμβολή των τοπικών συναδέλφων, καθώς και των εθελοντών» αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η Ε.Δ.Κ.Ε.

Οι Έλληνες εθελοντές κτηνίατροι της Ε.Δ.Κ.Ε. εργάζονται αμισθί. Η βοήθεια σας για την εξυπηρέτηση του σκοπού τους, είναι ζωτική. Όσοι μέχρι σήμερα αγνοούσατε το έργο τους μπορείτε να τους γνωρίσετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους www.edke.gr

 

 

Όσοι θεωρείτε ότι η παρουσία τους είναι χρήσιμη, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια τους για να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα αδέσποτα ζώα, στέλνοντας μήνυμα στο 54574 γράφοντας τη λέξη ΕΔΚΕ (ελληνικά ή λατινικά) με χρέωση 2,51 ευρώ ή μέσω Paypal στους λογαριασμούς της ΕΔΚΕ.