Οι Ζω.Ε.Σ. αναζητούν εθελοντές για την ομάδα τους στην Αθήνα – Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας μέχρι την Πέμπτη 28/9

Σε μια νέα εποχή που χαράζει για την ομάδα «Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων» (Ζω.Ε.Σ.) και αφορά στην εκπόνηση ενός πρωτοποριακού για τα ελληνικά δεδομένα project, αναζητούνται  νέοι εθελοντές και εκπαιδευτικοί σχολείων προκειμένου να στελεχώσουν την ομάδα της Αθήνας.

Μέχρι την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου μπορείτε να κάνετε την αίτηση σας είτε αφήνοντας μήνυμα στην επίσημη Σελίδα που διαθέτουν οι Ζω.Ε.Σ. στο Facebook είτε καλώντας την ιδρύτρια της ομάδας κα Κατερίνα Παπαποστόλου στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6972852898.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου θα γίνει συνάντηση της κας Παπαποστόλου στην Αθήνα με όλους τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να στελεχώσουν εθελοντικά την ομάδα της πρωτεύσουσας σε σημείο και ώρα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η ομάδα «Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων» (Ζω.Ε.Σ.) επισκέπτεται νηπιαγωγεία, σχολεία Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης, ιδρύματα και όπου αλλού την καλούνε προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τόσο τα παιδιά όσο και τους ενήλικες για την υπευθυνότητα που θα πρέπει να μας διακρίνει στη σχέση μας με τα ζώα μέσω του εκπαιδευτικού, διαπολιτισμικού, πολυθεματικού και διαδραστικού προγράμματος «Ζωο…φιλώντας μαθήματα άδολης αγάπης».

Οι  «Ζω.Ε.Σ.» δημιουργήθηκαν τον Ιανουάριο του 2015 στην Αλεξάνδρεια  Ημαθίας από την κα  Παπαποστόλου Κατερίνα, (Εκπαιδευτικός, Εκπαιδεύτρια Σκύλων, Απόφοιτη Kynagon Dog  Trainers  Academy, Diploma in Canine Behaviour & Training, Μέλος του International Society of Animals Professionals, Μέλος της Σχολής Σκύλων Οδηγών Τυφλών «Λάρα»), έχουν μέχρι στιγμής 22 υπο-ομάδες με 60 εθελοντές σε όλη την Ελλάδα και μια στην Κύπρο, ενώ έχουν επισκεφθεί μέχρι σήμερα πάνω από 220 σχολεία και ιδρύματα. 

«Οι Ζω.Ε.Σ. έχοντας όραμα και στόχο να ξυπνήσουνε όλες εκείνες τις κοιμισμένες συνειδήσεις που βλέπουν το κακό μπροστά στα μάτια τους και δεν μιλάνε, χτίζουν ένα νέο ζωοφιλικό ελληνικό κατεστημένο γκρεμίζοντας συθέμελα οτιδήποτε  παλιό, επικίνδυνο και αναχρονιστικό! Γίνονται όλοι μαζί μια γερή αλυσίδα αγάπης, γιατί τα ζώα νιώθουν όπως εμείς, έχουν ανάγκες και δικαιώματα και αξίζουν όλα τους μια δεύτερη ευκαιρία! Και οι Ζω.Ε.Σ. είναι η φωνή τους» αναφέρει στις «Ιστορίες Αδέσποτων» η κα Κατερίνα Παπαποστόλου. 

Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής .Ο εθελοντισμός είναι πλέον μονόδρομος!