Όταν η ανθρωπιά περισσεύει

Στην επείγουσα έκκληση που απηύθυνε η Φιλοζωική Ραφήνας - Πικερμίου «Ο Πήγασος» σε όποιον μπορεί να φιλοξενήσει τον τυφλό και αποστεωμένο Prince που τόσο ταλαιπωρήθηκε στη ζωή του, ανταποκρίθηκε άμεσα μια υπέροχη οικογένεια που άνοιξε το σπίτι και την καρδιά της στο μικρό αυτόν πρίγκιπα.

Αυτό το δύστυχο πλάσμα εντοπίστηκε από τον υπεύθυνο του καταφυγίου της Φιλοζωικής Ραφήνας - Πικερμίου «Ο Πήγασος» να επιχειρεί με όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει να χωθεί μέσα σ΄ένα από τα σκυλόσπιτα για να ξαπλώσει το αδύναμο κορμάκι του. Μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο Prince πάσχει από ασιτία, ενώ οι αιματολογικές του εξετάσεις βγήκαν αρνητικές σε Ερλίχεια και Λεϊσμανίωση. Στο καταφύγιο ήταν αδύνατον να επιβιώσει καθώς τρόμαζε όταν αισθανόταν άλλα ζώα γύρω του. «Ο Prince μας βρήκε. Δεν μπορούμε να τον εγκαταλείψουμε» ανέφεραν οι εθελοντές της Φιλοζωικής Ραφήνας - Πικερμίου «Ο Πήγασος» κι άρχισαν να ψάχνουν ένα προσωρινό χώρο όπου θα φιλοξενούσε τον πρίγκιπα τους.

Κι αυτός ο χώρος δεν άργησε να βρεθεί. Μια οικογένεια μόλις ενημερώθηκε για τον Prince, αποφάσισε να τον φιλοξενήσει για όσο καιρό χρειαστεί ώστε αυτό το πλάσμα να αναρρώσει σ΄ένα ήρεμο περιβάλλον. Ο Prince, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, είναι πλέον ασφαλής. Όπως αναφέρουν οι εθελοντές έχει ήδη προσανατολιστεί μέσα στο χώρο, βρίσκει μόνος του το σπιτάκι του, το νερό και το φαγητό του και του αρέσει πολύ να ξαπλώνει στον ήλιο. Εκφράζουν δε την ελπίδα ότι ο Prince με την κατάλληλη τροφή και τις βιταμίνες, θα βγει νικητής και μόλις δυναμώσει θα επισκεφθεί κι έναν ειδικό κτηνίατρο οφθαλμολόγο για το θέμα των ματιών του.

Όποιος επιθυμεί να προσφέρει τροφή για τον Prince μπορεί να επικοινωνήσει στους αριθμούς κινητών τηλεφώνων 6945597792 και 6936031533.