Το Petoπωλείον γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων προσφέροντας τροφή για τ΄αδέσποτα

Ξηρά τροφή 150 γραμμαρίων θα προσφέρει συμβολικά από σήμερα 4ης Απριλίου Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων και για όλη την εβδομάδα το Petοπωλείον (Κάρπου 23, Αθήνα, πλησίον του σταθμού Μετρό Αγίου Ιωάννη) σε όσους επισκεφθούν το κατάστημά του για να ταΐσουν ένα αδέσποτο γατάκι ή σκυλάκι.

Με την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία του το Petοπωλείον στέλνει το δικό του μήνυμα ευαισθητοποίησης ότι η φροντίδα των αδέσποτων ζώων είναι μια υπόθεση που αφορά όλους μας και όχι μόνο τους ενεργούς φιλόζωους.

 

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων το Petοπωλείον αναφέρει: «Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του ανθρώπου είναι να γεράσει και να μείνει μόνος του. Να μην έχει κάποιον να ενδιαφερθεί γι’ αυτόν σε μια δύσκολη στιγμή.

Φανταστείτε αυτό να συμβαίνει σε κάποιον από μωρό. Εκτός από το να μην νοιάζεται κανείς, να πέφτει και θύμα bullying σε καθημερινή βάση από πολλούς και πολλά.

Δε χρειάζεται να ταλαιπωρείτε τη φαντασία σας. Κοιτάξτε γύρω σας τα αδέσποτα της γειτονιάς σας. Καθημερινά θύματα εκφοβισμού από τον καιρό, τα αυτοκίνητα, τα δομικά έργα και τους ανθρώπους…».

Η φιλοσοφία του Petοπωλείου αντιτίθεται στην πώληση ζώων στα pet shop και οι άνθρωποι του ενθαρρύνουν την υιοθεσία, όταν γύρω μας υπάρχουν τόσα αδέσποτα ζώα που χρήζουν φροντίδας και αγάπης. Σιτίζει καθημερινά δεκάδες αδέσποτα ζώα ενώ μεριμνά για τη στείρωση και την κτηνιατρική τους φροντίδα.