Στ' άρρωστα και ταλαιπωρημένα ζώα των καταφυγίων αξίζουν τα καλύτερα

Ο σκυλάκος της φωτογραφίας χαίρεται δεόντως το νέο του ζεστό μαξιλάρι στο καταφύγιο του Συλλόγου Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλλονιάς «Ντορίς» όπου φιλοξενείται για να αναρρώσει πλήρως ώστε να βρει τη δική του οικογένεια που θα τον λατρεύει και δεν θα τον εγκαταλείψει ποτέ.

Η Birgit Kaiser από τη Χαϊδελβέργη Γερμανίας έστειλε το δικό της πακέτο αγάπης με παραλήπτες τ’ αδέσποτα ζώα του καταφυγίου ARK (Animal Rescue Kefalonia) στηρίζοντας το έργο των εθελοντών, οι οποίοι χωρίς κανένα προσωπικό όφελος αφιερώνουν χρόνο και επιβαρύνονται με αρκετά έξοδα για τη φροντίδα των σκύλων και γατιών, ορμώμενοι αποκλειστικά και μόνο από την αγάπη τους προς τα ζώα.

 

 

Κουβέρτες, μαξιλάρια, κονσέρβες, ξηρά τροφή, ειδικό γάλα για γατάκια και χίλια δυο καλούδια έλαβαν οι εθελοντές του Συλλόγου Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλλονιάς «Ντορίς» που τόσο τα έχουν ανάγκη ώστε να καταφέρουν να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες των ζώων που με κόπο φροντίζουν καθημερινά.

Η ανιδιοτελής προσφορά των ανθρώπων στ΄αδύναμα πλάσματα των καταφυγίων χαρίζει απερίγραπτη χαρά και στους εθελοντές φιλόζωους που αισθάνονται ότι σ' αυτό το δύσκολο αγώνα που δίνουν δεν είναι μόνοι τους.