Στείρωσαν, εμβολίασαν & τσίπαραν 99 ζώα οι κτηνίατροι της Ε.Δ.Κ.Ε. στις Σπέτσες

Το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουνίου 2018 η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε.)  βρέθηκε στις όμορφες Σπέτσες, όπου στείρωσε, εμβολίασε κατά της λύσσας και σήμανε ηλεκτρονικά 93 γάτες και 6 σκύλους.

Επικεφαλής της αποστολής της Ε.Δ.Κ.Ε. στις Σπέτσες ήταν ο Στέφανος Μπάτσας, ενώ την υπόλοιπη ομάδα αποτελούσαν οι κτηνίατροι Ηρώ Κατσίφου, Νίκος Παυλόπολος, Θάνος Δερμιτζάκης, Πέτρος Μπίσκας, Έλενα Κλεισσά, Μάρθα Κασαπιάν, Αφροδίτη Ποντικάκη, Δανάη Κυριακοπούλου, Ιωάννα Τσάγκα, Διονυσία Τουφεξή και η φοιτήτρια Δώρα Γολομάζου.

 

 

Η Ε.Δ.Κ.Ε. αναφέρει το εξής: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Έφη Καμπάδη και το Twin House Spetses για την βοήθειά της στην οργάνωση της αποστολής και την εξαιρετική φιλοξενία, όπως και την Νατάσσα Ρούσσου και το Roussos Cafe και το 1800 cafe, που μας παρέχουν τις υπηρεσίες τους για τρίτη συνεχή φορά.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον τοπικό Κτηνίατρο Σπύρο Μπέλλο και τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους, όπως και τις τοπικές αρχές και ιδιαίτερα τους Αντιδημάρχους Βίκυ Στόφυλα Παπαδάκη και Τάκη Πάνου για την συμβολή τους».

 

 

Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος είναι ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό σωματείο, η ίδρυση του οποίου  αποτελεί καρπό ώριμης σκέψης μιας ομάδας φιλόζωων Ελλήνων κτηνιάτρων οι οποίοι, έχοντας ευαισθητοποιηθεί από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αποσκοπούν στο να συνεισφέρουν άμεσα στην εξομάλυνσή της, παρέχοντας αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε αδέσποτα ή άγρια ζώα που έχουν ανάγκη περίθαλψης ή/και είναι αποκλεισμένα από κτηνιατρική μέριμνα.

Για να μάθετε περισσότερα για την Ε.Δ.Κ.Ε. επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.edke.gr.