Ταΐστρες για τ’ αδέσποτα Χαϊδαρίου πρόσφερε ιδιώτης

Δύο ξύλινες ταΐστρες που κατασκεύασε και πρόσφερε αφιλοκερδώς ένας φιλόζωος μαραγκός τοποθετήθηκαν σε δύο σημεία του Δήμου Χαϊδαρίου όπου ζουν αρκετά αδέσποτα ζώα προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε τροφή. Τα σημεία όπου επιλέγηκαν να τοποθετηθούν οι ταΐστρες προέκυψαν μετά από συνεννόηση με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου. Η μια ταΐστρα βρίσκεται  έξω από την Υπηρεσία Πρασίνου κοντά στην είσοδο του στρατοπέδου Καραϊσκάκης και η δεύτερη έξω από το γήπεδο του τένις πίσω από το Αθλητικό Κέντρο Χαϊδαρίου στο τέρμα της Ηρώων Πολυτεχνείου.

Η πρόεδρος του σωματείου «Φιλόζωοι Χαϊδαρίου» Κατερίνα Κούνουπα ανέφερε ότι παρότι οι εθελοντές μέλη του φροντίζουν σε καθημερινή βάση τ’ αδέσποτα ζώα που ζουν στις συγκεκριμένες περιοχές, είναι πολύ σημαντικό να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι κάτοικοι και να μεριμνούν για την σίτιση τους. Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε η φροντίδα και η σίτιση των αδέσποτων είναι υποχρέωση όλων μας και δείγμα πολιτισμού. 

 

 

«Ελπίζουμε ότι στην πορεία θα βρεθούν και άλλοι δωρητές και θα προσφέρουν κάποιες ταΐστρες και ποτίστρες για να τοποθετηθούν και σε άλλα σημεία του δήμου, όπου υπάρχει ανάγκη. Ελπίζουμε επίσης ότι όλοι θα σεβαστούν αυτή την προσπάθεια και θα ανταποκριθούν θετικά από κάθε άποψη. Από σήμερα, λοιπόν, όποιος θέλει μπορεί να πηγαίνει να γεμίζει τις δύο ταΐστρες με ξηρά τροφή για σκύλους» αναφέρει η κα Κατερίνα Κούνουπα.