Ταξίδεψε από τη Νορβηγία για να φροντίσει τις αδέσποτες γάτες της Αθήνας

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης προς τους εθελοντές του φιλοζωικού σωματείου «Εφτάψυχες» (Nine Lives Greece), η Beata Saura ταξίδεψε την περασμένη εβδομάδα από τη Νορβηγία στην Αθήνα για να βοηθήσει στη φροντίδα των αδέσποτων γατιών που διαβιούν στην πρωτεύουσα.

Επισκέφθηκε μερικές από τις αποικίες που βρίσκονται υπό την προστασία των «Εφτάψυχων» και σίτισε μαζί με τους εθελοντές τις αδέσποτες γατούλες που τους περίμεναν υπομονετικά. Φρόντισε τα γατιά σ’ ένα χώρο φιλοξενίας και βοήθησε στην παγίδευση μιας άρρωστης γάτας που οι εθελοντές των «Εφτάψυχων» μετέφεραν σε κτηνιατρείο για νοσηλεία.

 

 

Η γνωριμία της Beata Saura με τους εθελοντές των «Εφτάψυχων» έγινε περίπου πριν ένα χρόνο όταν το σωματείο είχε απευθύνει μια επείγουσα έκκληση για βοήθεια στη φιλοξενία ή υιοθεσία των 11 γάτων που διασώθηκαν από σπίτι μιας συλλέκτριας όπου ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες. Η Beata επικοινώνησε με τους εθελοντές των «Εφτάψυχων» εκφράζοντας την επιθυμία της να υιοθετήσει δύο από τα γατιά που έψαχναν να βρουν οικογένεια. Μόλις ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες η Beata υιοθέτησε και επισήμως τη Χλόη και το γατάκι της Τόνι.

 

 

«Από εκείνη την ημέρα, στο πρόσωπο της Beata βρήκαμε όχι μόνο έναν υπέροχο και υπεύθυνο ανάδοχο, αλλά μια παντοτινή φίλη. Είμαστε τόσο χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να τη δούμε και από κοντά. Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Beata από τις «Επτάψυχες».

 

 

Νοιώθουμε υπόχρεοι τόσο στην Beata όσο και σε όλους τους υποστηρικτές-φίλους μας από το εξωτερικό καθώς δεν σταματούν ποτέ να μας εντυπωσιάζουν για τη γενναιοδωρία τους, αλλά και για την απεριόριστη συμπόνια που δείχνουν για τ’ αδέσποτα γατιά που έχουν ανάγκη εδώ. Είμαστε πάντα πολύ χαρούμενοι, όταν έχουν την ευκαιρία να μας επισκεφθούν και να γνωρίσουν και οι ίδιοι από κοντά μερικές από τις γάτες που μας βοηθούν να φροντίζουμε» αναφέρουν οι εθελοντές του σωματείου «Εφτάψυχες».