Τρέχει στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας για να βοηθήσει δύο αδέσποτα ζώα

Ο δρομέας Αλέξανδρος Γαλάζιος θα τρέξει στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας την Κυριακή 13 Νοεμβρίου με σκοπό την άμεση συγκέντρωση χρημάτων και συγκεκριμένα του ποσού των 700 ευρώ για να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις μια γάτα κι ένας σκύλος που βρίσκονται υπό τη φροντίδα του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο σκυλάκος Πλούτος διαγνώστηκε πρόσφατα με δυσπλασία και θα πρέπει σε λίγο καιρό να υποβληθεί σε δυο ορθοπεδικά χειρουργεία για την αποκατάσταση των πίσω ποδιών του. Η Φένια είναι μια υπέροχη γατούλα που βρέθηκε τραυματισμένη με το δέρμα στο ποδαράκι της να έχει φαγωθεί, ίσως από επίθεση άλλου ζώου, και θα χρειαστεί μεταμόσχευση δέρματος για να αποκατασταθεί.

 

 

Ο κ. Αλέξανδρος Γαλάζιος, όντας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν στα αδέσποτα ζώα, τρέχει στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας εκπροσωπώντας για 5η συνεχή χρονιά το Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας, επικεντρώνοντας αυτή τη φορά την προσπάθεια του στη βοήθεια αυτών των δύο πλασμάτων που έχουν άμεση ανάγκη.  

Εάν θέλετε να στηρίξετε την συμμετοχή του Αλέξανδρου Γαλάζιου και να βοηθήσετε τα δύο αυτά ζωάκια μπορείτε να κάνετε κατάθεση οποιουδήποτε χρηματικού ποσού είτε στον λογαριασμό του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας στην Εθνική Τράπεζα με την αιτιολογία «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ»: Αριθμός λογαριασμού: 720/ 652159-22, IBAN: GR6801107200000072065215922, BIC: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ETHNGRAA, όνομα δικαιούχου: Καραθανάση Κυριακή, είτε μέσω Paypal στο email: [email protected]