Μειωμένες τιμές στείρωσης 30 ιδιόκτητων θηλυκών σκύλων εξασφάλισε η Κιβωτός Μυτιλήνης

Ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός Μυτιλήνης» και η φιλοζωική οργάνωση Canilos Ολλανδίας θέλοντας να βοηθήσουν στον περιορισμό των αδέσποτων σκυλιών στη Λέσβο αναλαμβάνουν, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πρωτοβουλία Προώθησης Στείρωσης Ιδιόκτητων Θηλυκών Σκύλων στη Λέσβο.

Εξασφάλισαν μειωμένες τιμές στείρωσης για 30 ιδιόκτητα θηλυκά σκυλιά κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου - Μαρτίου 2016, σε ιδιωτικά κτηνιατρεία της Μυτιλήνης. Ο ιδιοκτήτης του σκυλιού θα πληρώσει 60 ευρώ και το υπόλοιπο κόστος θα το καλύψουν τα δύο φιλοζωικά σωματεία. Μοναδική προϋπόθεση είναι το θηλυκό σκυλί να έχει ηλεκτρονική ταυτότητα (τσιπ) .

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Κιβωτός Μυτιλήνης οι ανεπιθύμητες γέννες των ιδιόκτητων σκυλιών είναι το βασικό αίτιο της αύξησης του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων. Καθώς το κόστος στείρωσης είναι ιδιαίτερα υψηλό, πολλοί ιδιοκτήτες σκυλιών δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να στειρώσουν τα σκυλιά τους, παρότι είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ένα στειρωμένο σκυλί θα αντιμετωπίσει λιγότερα γενετήσια προβλήματα υγείας.

Όποιος ενδιαφέρεται να στειρώσει το θηλυκό σκυλί του σε χαμηλή τιμή, θα πρέπει να συμπληρώσει την παρακάτω αίτηση και να την στείλει μέχρι την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου του 2016 στο email της Κιβωτού Μυτιλήνης, [email protected] ή στο inbox της σελίδας της που διατηρεί στο Facebook. Τα οικονομικά της Κιβωτού Μυτιλήνης της επιτρέπουν να καλύψει το κόστος στείρωσης περίπου 30 σκυλιών. Σε περίπτωση μεγαλύτερου αριθμού αιτήσεων τα σκυλιά που θα στειρωθούν θα επιλεγούν με κλήρωση.

Αίτηση για επιδότηση στείρωσης ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΘΗΛΥΚΟΥ σκυλιού

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ:

ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ:

ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ:

email ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ :

ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΣΚΥΛΙΟΥ (ΔΕΝ θα στειρωθούν ζώα χωρίς τσιπ):

ΗΛΙΚΙΑ ΣΚΥΛΙΟΥ:

ΒΑΡΟΣ ΣΚΥΛΙΟΥ:

* Παρακαλούμε επιστρέψτε την αίτησή σας στο [email protected] είτε στο inbox της σελίδας της ΚΙΒΩΤΟΥ στο Facebook. Εφόσον επιλεγείτε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες. Σας ενημερώνουμε ότι εσείς θα καταβάλετε στον κτηνίατρο που θα πραγματοποιήσει τη στείρωση τη συμμετοχή σας των 60 ευρώ ΠΡΙΝ την επέμβαση. Το υπόλοιπο ποσό θα το καλύψουν τα φιλοζωικά σωματεία μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης.